Mâinile sunt cartea noastră de vizită, însă din păcate tot ele sunt primele afectate de schimbările de sezon. Temperatura scăzută de afară şi aerul uscat din interior fac ca pielea să se usuce mai repede şi să intervină o senzaţie de disconfort. Mai mult, vântul și gerul afectează mult pielea mâinilor, chiar dacă purtăm mănuși sau le ținem în buzunar. Îți venim în ajutor și îți recomandăm ce produse e bine să alegi în perioada rece a anului pentru îngrijirea perfectă a mâinilor. 

Alege o cremă emolientă

Pielea uscată a mâinilor va fi simțită și pe parcursul zilei, însă în special dimineața și seara. Ai nevoie de o cremă profund emolientă. Datorită mierii de albine și a proprietăților calmante ale sunătoarei și castanului sălbatic, crema specială de mâini de la Antos Cosmetică Naturală realizează cu delicatețe funcțiile protectoare și emolientă pentru pielea mâinilor. Conține extracte de sunătoare, castan sălbatic, aloe vera și miere de albine – ingrediente care vor acționa atât imediat, cât și pe termen lung.

Cremă pentru mâini de la Antos Cosmetică Naturală

Oferă mâinilor „Extranutriție”

Mâinile foarte uscate vor avea tendința și de ușoară inflamare, mai ales dacă au înghețat bine. Formula unică a cremei-balsam pentru mâini de la Viorica Cosmetic oferă un ajutor eficient chiar și pielii care a avut de suferit mai mult. Uleiul de cătină și uleiul de nucă intens hrănesc, hidratează pielii, ceea ce o face instantaneu moale. D-pantenolul oferă proprietăți antiinflamatoare, de vindecare și regenerare. Crema se absoarbe rapid, asigură o senzație de confort de durată – exact ceea ce-ți trebuie pe timp de iarnă.

Cremă-balsam pentru mâini „Extranutriție” de la Viorica Cosmetic

Și mâinile au nevoie de vitamine

Noutatea ultimilor ani sunt cremele pentru mâini care conțin și vitamine – atât de prețioase în perioada rece a anului. Cu unt de shea, cacao, ulei de sâmburi de struguri, ulei eteric de levănţică patchouli şi portocală, crema de mâini de la Relaxa Aromatherapy protejează, hrăneşte şi reîmprospătează pielea. Având un conţinut ridicat de vitamine ( A, D, E, F) crema conferă o eficienţă ridicată în regenerarea celulelor şi revigorarea pielii sensibile. Crema combină proprietățile de hrănire al untului de shea şi de cacao cu cele de catifelare, relaxare şi cicatrizare al uleiului de levănţică şi de patchouli.

Crema de mâini de la Relaxa Aromatherapy rotejează, hrăneşte şi reîmprospătează pielea

Apelează la măştile pentru mâini

Măcar o dată pe săptămână, după ce ai efectuat exfolierea mâinilor, aplică o mască nutritivă sau chiar ulei de măsline, care este un hidratant foarte bun. După aplicare pune mâinile pentru 15-20 minute în mănuși speciale de bumbac, pentru un efect intensificat.

Mănuși din bumbac pentru măștile la mâini

Exfoliază-ţi mâinile cel mult o dată pe săptămână

În perioada rece a anului nu este recomandat să exfoliem pielea de pe mâini foarte des. O dată pe săptămână este suficient. Pielea moartă îndepărtată prea des, lasă mâinile mai sensibile la frig şi deshidratarea acestora va fi vizibilă imediat. Ai grijă ca particulele abrazive din componenţa scrubului să nu fie foarte agresive. Optează pentru un scrub fin din zaț de cafea cu puțin săpun cremos.

Scrub fin din zaț de cafea și un pic de săpun cremos sau gel de duș-cremă