Vestea despre divorțul Polinei Gagarina și a lui Dmitry Iskhakov a fost de-a dreptul o „surpriză”, cei doi fiind considerați un cuplu model până în acea zi. Deși nici unul dintre soți nu dorește să ofere comentarii explicite la acest subiect și să dezvăluie ce a dus la ruptura lor, în presa rusească circulă zvonuri că de vină ar fi un alt bărbat. Despre cine este vorba aflați mai jos.

Separarea dintre Polina Gagarina și Dmitry Iskhakov a dat naștere multor zvonuri. Dmitry a confirmat că de ceva timp, ei nu mai locuiesc sub același acoperiș.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Polina Gagarina 🇷🇺 (@gagara1987) pe

În urmă cu câteva zile, persoane anonime, din anturajul artistei au afirmat pentru presa locală că artista și-ar fi părăsit soțul pentru un alt bărbat – rapperul Loc-Dog (Alexander Jevakin). Interpreta se abține de la comentarii și nu dorește nici să afirme, dar nici să infirme aceste zvonuri. Uite că, presupusul iubit nu i-a urmat exemplul și a încercat să clarifice situația prin intermediul reprezentanților săi.

„Nu am dori să comentăm astfel de zvonuri. Cu toate acestea, putem confirma că Loc-Dog și Polina într-adevăr lucrează la piese noi, încă de anul trecut (Loc-Dog scrie versuri pentru Polina) și că au o relație colegială și respectiv prietenoasă”, a declarat reprezentantul rapperului pentru portalul WomanJournal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Loc-Dog (@locdog2070) pe

Internauții însă sunt convinși că nu iese fum fără foc. Ne rămâne doar să așteptăm, iar timpul le va arăta pe toate.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Vezi și: A divorțat sau nu Polina Gagarina de soțul său? După numeroase zvonuri, a apărut prima reacție de răspuns!

Distribuie articolul: