De ceva timp, fanii Polinei Gagarina bănuiesc că aceasta ar fi divorțat de soțul său, Dmitry Iskhakov. Subiectul divorțului este intens discutat în social media, iar până acum, cei doi au preferat să păstreze tăcerea, ceea ce a intensificat și mai mult bănuelile internauților.

Până în acest weekend soții nu au oferit declarații oficiale și nu au comentat în nici un fel zvonurile despre divorț. Totuși, prima replică a venit, în această duminică, de la fotograful Dmitry Iskhakov, după ce acesta a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, în care internauții, din nou au vorbit despre faptul că acesta s-ar fi despărțit de Polina.

„Cel mai probabil, Polina e tare supărată acum! Abia s-au despărțit și Dmitry a întinerit imediat cu 15 ani!”, a fost comentariul la care Dmitry nu a mai putut păstra tăcerea.

Așa că, fotograful nu a mai așteptat mult și a oferit o replică, din care putem constata că zvonurile despre divorț par să nu aibă nici un temei de adevăr.

„Noi nu am divorțat!”, a scris acesta.

Cu toate acestea, potrivit unor surse, Iskhakov și Gagarin nu mai trăiesc de mult timp împreună ( aceștia nu au mai postat de ceva vreme nici fotografii comune pe paginile lor de Instagram). În plus, Iskhakov nu mai deține funcția de director în compania soției sale – se zice că însăși Polina l-ar fi concediat.

Polina Gagarina și Dmitry Iskhakov s-au căsătorit în 2014, iar trei ani mai târziu s-a născut fiica lor, Mia. Cântăreața are și un fiu de 12 ani, Andrei, de la prima căsătorie cu Peter Kislov.

Sursa: Spletnik.ru