Italianca îi dăduse replica perfectă fostului soţ, Vincent Cassel, atunci când apăruse la braţul lui Nicolas Lefebvre, mai tânăr cu 18 ani decât ea. Iubirea lor nu a fost, însă, una de durată.

Potrivit okmagazine.ro, primele zvonuri despre iubirea lor apăruseră anul trecut în decembrie, când Monica a fost surprinsă la braţul lui Nicolas, pe străzile Parisului. Fost manechin, Nicolas este acum sculptor şi artist scenograf. Acesta se afla în viaţa ei încă din vara trecută, potrivit unei declaraţii făcute de actriţă pentru Paris Match:  „Inima mea nu e liberă. Sunt cu aceeaşi persoană de ceva timp şi totul merge bine”, a declarat ea.

Născut în 1982, Nicolas Lefebvre a fost foarte repede atras de mediul artistic, cu atât mai mult cu cât tatăl lui era artist şi i-a devenit mentor. A cochetat cu modellingul (la fel ca Monica, înainte de a deveni actriţă!), dar mai ales a studiat Istoria Artei şi a lucrat pentru diverse galerii de artă pariziene, până şi-a deschis una proprie în 2008. Iar în paralel, fiind autodidact, şi-a dezvoltat talentul de scenograf. Aşadar, nu e greu să ne imaginăm ce a atras-o pe Monica la versiunea pariziană a lui Aquaman. Dar ce oare a dus la despărţire?

 

Actriţa de 54 de ani a confirmat separarea de Nicolas, declarând că vor rămâne prieteni. “Ne-am simţit atât de bine împreună şi m-a învăţat atât de multe lucruri. Nicolas are o reală sensibilitate artistică, e un bărbat minunat dar drumul nostru intră acum pe un nou făgaş: acela al prieteniei”, a spus actriţa.

Să-şi spus cuvântul diferenţa de vârstă de 18 ani dintre parteneri? Sau Monica Bellucci a avut nevoie de Nicolas pentru a-şi apăra orgoliul în faţa unui public care priveşte deja de ceva vreme spre cuplul Vincent Cassel-Tina Kunakey. Fostul soţ al Monicăi şi-a reinventat surprinzător viaţa la 52 de ani alături de o mulatră de 21 de ani – care avea doar 18 ani când a cunoscut-o. Superba creolă l-a cucerit pe o plajă din Ibiza, în august 2015. Anul trecut i-a devenit soţie. Iar anul acesta, în luna aprilie, l-a făcut din nou tătic, dăruindu-i o fiică, pe nume Amazonie. În vreme ce aceste ştiri apăreau peste tot, Monica Bellucci a avut sprijinul ideal în Nicolas. Odată ce furtuna emoţională a trecut, însă, şi relaţia Monicăi s-a sfârşit…

SURSA

Distribuie articolul: