Nicio ediție de X Factor România fără basarabeni. Ion Barbu, cel pe care cu siguranță l-ați mai văzut la alte concursuri precum „Moldova are Talent” sau „Vocea României” și-a încercat norocul și la X Factor. 

Ion (cunoscut și cu numele Johny Barbu) a ales o melodie îndrăgită și celebră din repertoriul Trupei Holograf „Ochii tăi” și a interpretat-o într-o manieră proprie. Ion are o voce sensibilă, dar care atinge cu ușurință notele de sus. Horia Brenciu a exclamat: „O voce unică la X Factor”.

Vezi mai jos pretația lui Ion:

Juriul a observat că tânărul are un stil vestimentar deosebit și chiar i-au spus că arată foarte bine și va prinde la public.

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă îmbrac frumos. Am lucrat o perioadă în Moscova (în modă, n.r.), dar după o perioadă am început să slăbesc și am renunțat. Cumva moda și muzica se combină între ele. Am câștigat foarte multe concursuri. Îmi place foarte mult să particip. Nu am mai cântat pe o scenă mare de vreo doi ani”, a spus Ion Barbu.”

Concurentul, în vârstă de 25 de ani, a venit la audiția „X Factor” însoțit de două prietene și a explicat, la insistențele lui Horia Brenciu, că nu are iubită.

Vezi și: Un DJ de 24 de ani din Chișinău a interpreta fabulos piesa lui Vali Boghean „Boschetar” la X Factor (Video)

Descarcă aplicația X Factor pentru al vota pe Ion.

Distribuie articolul: