Se pare că există prea multă fericire, exces de iubire sau îmbrățișări, iar toate astea se pot citi în „Ochii tăi”. Despre asta e noua piesă a Carolinei Gorun, foarte dansantă și plină de ritmuri incitante. Artista a filmat pe străzile Veneției, alături de echipa CioFilm, dar și susținută de o echipă de dansatori profesioniști din Italia. Mai multe detalii, chiar de la artistă.
„Mi-am dorit o piesă care să dea energie oamenilor, să-i învioreze, să le aducă aminte despre „acei ochi” dragi, despre care ar cânta și ei. Așa e stilul meu, muzica mea – toată energie și emoții firești, umane, de care avem nevoie toți. Așa e și acest produs nou”, declară Carolina pentru EA.md.
„Am colaborat cu oameni talentați pentru a obține rezultatul pe care îl vedeți. Muzica a fost compusă de Veaceslav Daniliuc, versurile sunt semnate de Gicu Cimbir, iar videoclipul a fost realizat împreună cu echipa CIOfilm, regizorul Sergiu Ciorescu, fiind a doua noastră colaborare”, mai povestește artista.
„Întotdeauna am dorit ca muzica mea și, în general, ceea ce fac, să aducă „soare” în inimile celorlalți. Soare am și în videoclipul acestei piese, filmat pe minunatele străzi ale Veneziei, Italia. Filmările s-au desfășurat la sfârșitul lunii octombrie, timp de trei zile și a fost o experiență extrem de frumoasă, cu oameni implicați la maxim în procesul de creație. Am colaborat și cu o trupă de dans din Italia, Veneția – Scuola Danza Marina Prando, iar fetele apar în videoclip cu un dans după coregrafia Sara Parizi. Sper ca publicul să se regăsească în povestea acestei melodii și să se gândească la ochii de care sunt îndrăgostiți, atunci când o vor asculta”, mai spune artista pentru revista noastră.