Atât de multe persoane care se află în relații simt nevoia să își consoleze sau ajute constant prietenii single, ceea ce poate fi foarte obositor și enervant. Iată cele mai comune lucruri pe care persoanele singure le aud mereu și de care s-au săturat.

„Și… când te cuplezi și tu cu cineva?” – Răspunsul este întotdeauna simplu: atunci când voi cunoaște pe cineva potrivit. Cunoaștem atât de multe persoane care se cuplează cu bărbați nepotriviți (și am trecut și noi prin asta) încât considerăm că merită să aștepți persoana potrivită decât să te arunci în brațele primului bărbat. Și, în plus, care-i graba?

„Nu înțeleg cum o persoană așa grozavă ca tine poate fi singură.” – Ar trebui să fie un compliment, dar nu este. Și eu mă întreb asta! Din păcate, nu am găsit încă partenerul potrivit. Sau poate nici măcar nu caut unul acum.

„O să cunoști persoana potrivită într-o zi!” – Această replică este enervantă în special pentru că o persoană poate fi fericită și dacă este singură. Fericirea mea nu este condiționată de o relație!

„Dacă ai ieși mai des în oraș nu te-ai mai simți singură.” – Cine a spus că mă simt singură? Din nou, fericirea unei persoane nu ar trebui să fie condiționată de o relație. Cât timp de simți confortabil cu tine însăți nu ai nevoie de o altă persoană pentru a te simți completă.

„Cunosc eu un tip drăguț, o să îți fac cunoștință cu el!” – Mulțumesc, dar nu.

„Tu și…. ați arăta așa bine împreună!” – Și? Nu așa se formează o relație. Nici măcar nu îmi place de el.

„Dar ești frumoasă, de ce ești singură?” – Uite o veste șocantă: persoanele frumoase pot să fie singure, iar cele urâte pot să aibă o relație. Modul cum arăți nu condiționează nimic.

„Ești prea pretențioasă, d-asta ești singură!” – Și asta e ceva rău? Tu nu ai fost pretențioasă așa că te plângi mereu că iubitul tău are atâtea „defecte”. Poate dacă erai pretențioasă alegeai unul mai potrivit.

Sursa

Distribuie articolul: