În anul 2001 avea doar 14 ani și obținea trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa „Ochii tăi”, o baladă care și azi are farmecul ei și al cărei refren este recunoscut de toți, de pe ambele maluri ale Prutului. În prezent, aceasta este aproape de nerecunoscut, căci Anamaria Georgescu a devenit o femeie în toată firea, dar care nu și-a pierdut gingășia. De curând, solista a anunțat că a născut o fetiță și a dat vestea în cel mai emoționant mod posibil, dezvăluie click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Maria Vig-Georgescu (@anamaria.georgescu) pe

Anamaria și Norbert Vig s-au logodit în anul 2018, în Franța, iar în 2019 s-au căsătorit la Cluj Napoca. Pentru ziua cea mare, tânăra devenită cunoscută grație hit-ului „Ochii tăi” a ales o rochie albă, cu tăieturi fine, cu mâneci și decolteu bărcuță, dar și un buchet din lăcrămioare. A fost o mireasă delicată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Maria Vig-Georgescu (@anamaria.georgescu) pe

Pe 9 iunie 2019, Anamaria Georgescu se căsătorea religios cu Norbert Vig, patronul unui cunoscut bistro din București, iar nunta a fost pe cât de simplă, pe atât de frumoasă.

La un an după eveniment, artista vine cu o veste minunată, pe rețelele sociale: a anunțat, ținând la piept o minune de fetiță, că viața i s-a schimbat radical de când a devenit mamă.

În 2014, Ana Maria a fost una dintre concurentele „Vocea României”, dar a fost eliminată din concurs la jumătate de drum. Atunci ea a plecat cu lacrimi în ochi dezvăluind: „Speram în a doua șansă. Asta a fost ultima mea încercare”.

Ana Maria Georgescu a lăsat în spate cariera muzicală și s-a axat pe alte pasiuni. Acum activează ca actriță, dar lucrează și în domeniul marketingului și al PR-ului, ocupându-se de afacerile familiei.

Nu-i așa că și tu știai cuvintele piesei „Ochii tăi”?

Foto: Instagram

Video: Youtube

Distribuie articolul: