Rodica Olișevschi este tânăra din Chișinău cu un chip și voce angelică care a decis să-și încerce norocul la X Factor. Având alături un iubit la fel de talentat ca ea, aceasta l-a convins să facă un duet nemaipomenit în cadrul concursului. Iar rezultatul muncii lor este unul de-a dreptul fenomenal! 

Cristian Condrea, iubitul Rodicăi, recunoaște că din start nu-și dorea participarea la acest concurs, dar se pare că alături de iubita lui a fost gata să se aventureze și într-o astfel de experiență.

„Noi ne aflăm aici pentru că Rodica a dorit foarte mult să participe la X Factor. De fapt, toate istoriile la noi se întâmplă atunci când ea dorește ceva, iar noi ajungem să îndeplinim acel lucru împreună. Ea a venit să participe, eu ca susținător, dar printr-o minune am ajuns să cânt și eu pe scenă”, povestește Cristian.

Astfel, Rodica și Cristian au reușit încă din primele note să cucerească admirația publicului, dar și a juraților care au recunoscut că au rămas mulțimiți de ceea ce le-a reușit tinerilor să transmită prin prestația lor.

„Până acum, mi se pare cea mai pregătită trupă pe ceea ce au ales să facă”, a spus Ștefan Bănică, unul dintre jurații X Factor România.

Urmărește aici frumoasa și romantica prestație a cuplului.