Centrele comerciale au fost luate cu asalt din prima zi de reluare a activității. Clienții stau la coadă la intrarea în magazine pentru a putea să vadă bunurile expuse la vânzare. Un cititor AGORA ne-a transmis imagini video de la un mall din capitală.

Menționăm că centrele comerciale din țară și-au sistat activitatea începând cu data de 15 martie. Pe 29 mai, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a decis că acestea vor fi redeschise pe 8 iunie, cu excepția cinematografelor, unităților de alimentație publică și a centrelor de agrement din incinta acestora.

Iar pe 6 iunie, Comisia municipală extraordinară de sănătate publică a stabilit că mall-urile din capitală vor activa după un program special. De luni și până vineri vor fi deschise între orele 10:00 și 16:00, iar sâmbăta și duminica vor fi închise.

Fă parte din comunitatea AGORA. Susține jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!