Misiunea Socială „Diaconia” lansează astăzi o platformă de sprijin pentru asistența oamenilor nevoiași în perioada de pandemie. Proiectul va oferi donatorilor posibilitatea achiziției de alimente și produse de primă necesitate, care, prin implicarea echipei și prin intermediul voluntarilor, vor ajunge la bătrânii singuri și familiile izolate, afectate de sărăcie și foame. Vezi aici pagină.

Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia” a comentat: „1500 de porți deschise și tot atâtea zâmbete au rămas în urma voluntarilor noștri, care înainte de Paști au adus lumina solidarității oamenilor aflați la limita existenței. Astăzi, „Diaconia” lansează o nouă acțiune de solidaritate pentru a-i putea ajuta pe acești oameni. Ne propunem să ajungem la cât mai mulți conaționali (din țară și de peste hotare), dar și la prietenii care au cunoscut Republica Moldova direct sau indirect, care pot să fie purtătorii mesajelor de bunătate și pot să contribuie la această acțiune”.

Toți cei care vor sa sprijine acest demers pot alege una din cele 3 posibilități de implicare:

  • Cu 200 lei asiguri: 1 pachet alimentar suficient pentru 2 săptămâni + 1 kit cu echipament individual de protecție pentru 1 voluntar. DONEAZĂ ACUM.
  • Cu 500 de lei asiguri: 1 pachet alimentar complet (cu produse alimentare și igienice) suficient pentru 2 săptămâni + 1 kit cu echipament. DONEAZĂ ACUM.
  • Cu 1000 de lei asiguri: 1 pachet alimentar complet (cu produse alimentare și igienice) suficient pentru o luna + 1 kit cu echipament individual de protecție pentru 1 voluntar. DONEAZĂ ACUM.

La fel poți dona prin intermediul site-ului organizației: www.diaconia.md

Amintim că pe parcursul ultimii luni, echipa a ajuns la cca 1500 de beneficiari din întreaga țară. Acest lucru a fost posibil grație unor proiecte de Responsabilitate Socială Corporativă și donații particulare. În total, au fost distribuite produse alimentare în valoare de cca 500 mii lei.

„Diaconia” este structură socială a Mitropoliei Basarabiei, unul dintre cei mai mari prestatori de servicii sociale cu activitate la nivel național.

 

Distribuie articolul: