Să faci o afacere din activitatea care îți aduce satisfacție este mai mult decât important pentru dezvoltarea personală. Acest lucru i-a reușit și Mirelei Bucovicean, tânăra antreprenoare care, la vârsta de 33 de ani a renunțat la o carieră de succes în afaceri imobiliare pentru a-și transforma pasiunea într-o afacere.

mirela event

După o lungă aventură prin publicitate, presă, imobiliare, în 2010 Mirela Bucovicean s-a întors la marea ei pasiune: moda, iar acum vine la Chișinău să ne vorbească despre „Cum îţi extinzi afacerea pe piaţa modei” și cum și-a fondat „Molecule F Concept Store”.

mirelaMolecule-F este un magazin online care vinde exclusiv îmbrăcăminte și accesorii semnate de către designeri romani.

Magazinul este un concept care s-a născut din necesitatea unei platforme care să promoveze și să vândă lucrările designerilor români de top.

Mirela Bucovicean este mulțumită de felul în care site-ul „Molecule F” s-a dezvoltat, de ceea ce reprezintă în acest moment acest proiect și de potențialul pe care îl are.

Ambiția și efortul depus în afaceri de Mirela Bucovicean au fost completate de sprijinul primit din partea mamei sale.

Evenimentul este destinat tinerilor designeri vestimentari, bloggerilor de fashion și tuturor celor pasionați de lumea fascinantă a modei.

La eveniment vor fi abordate subiecte din industria modei precum „Cum să faci afacere din fashion, cum să o lansezi și să o promovezi corect” , „Cum să te îmbraci cu stil, dar cu bugete restrânse” ș.a.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 mai, la ora 18:00, la V-Continental Busines Center.