Svetlana Cernei, cunoscută ca Sveta Smyle, a dezvăluit într-un podcast cum a reușit să piardă 60 de kilograme și care sunt cele trei alimente pe care le-a eliminat pentru a obține acest rezultat.

În podcastul “Bandstage” , Svetlana Cernei a dezvăluit că lupta cu kilogramele în plus a început încă de la școală, când avea 57 de kilograme. Bloggerița a subliniat că principalul ei regret a fost legat de obiceiurile alimentare proaste, scrie știri.md

„Eu aveam probleme cu alimentația încă din școală, iar atunci pentru a slăbi eu țineam foame și așa mai departe. Când am terminat școala, eu aveam 57 de kilograme, iar la scurt timp am făcut cunoștință cu soțul meu și lui îi plăcea foarte mult să mănânce. Noi cumva am făcut un obicei ca seara să stăm la masă și să mâncăm bine. Eu practic ziua nu mâncam deloc, iar seara făceam un fel de abuz și așa am ajuns la 80 de kilograme. După am prins sarcina, am născut și am ajuns la 115 kilograme. Atunci eu am ajuns să mă urăsc singură pe mine în așa fel încât nici dinții nu voiam să-i spăl pentru că aveam un singur gând: Pentru ce să mă spăl dacă eu oricum sunt grasă?! Nu îmi plăcea să fac nimic, unica mea plăcere era să mănânc”, își amintește Svetlana Cernei.

Bloggerița spune că prima dată când a slăbit a fost atunci când o prietenă de-a sa a invitat-o la un sanatoriu. Datorită atmosferei de acolo, dar și alimentației corecte, Svetlana a pierdut patru kilograme.

„La sanatoriu am slăbit patru kilograme, iar când am ajuns acasă am început a primi complimente că m-am tras la față și am slăbit. Atunci, eu am stat și m-am gândit și am constatat că mie îmi era jale să pierd acest rezultat și am început să mă informez despre alimentație. Treptat am început a slăbi cu ajutorul deficitului caloric, iar la un moment dat, eu am slăbit 50 de kilograme. Totuși, am avut o perioadă când am slăbit 60 de kilograme și am ajuns la 57 de kilograme în trei ani de zile”, mărturisește Svetlana Cernei.

Potrivit ei, slăbitul începe de la motivație, iar principalul factor de care trebuie să țină cont o persoană care vrea să piardă din kilograme este deficitul caloric.

De asemenea, Svetlana Cernei a dezvăluit la ce alimente a renunțat pentru a slăbi. Potrivit bloggeriței, acestea sunt zahărul, făina și crupele.

„Dacă vreți să slăbiți trebuie să țineți cont de motivație, de o alimentație sănătoasă și sport”, a conchis bloggerița.

Distribuie articolul: