J Balvin este unul dintre cei mai de succes și îndrăgiți artiști columbieni, cu milioane de fani, fiind cunoscut în multe colțuri ale lumii și cu toate astea artistul nu este pe deplin fericit și împlinit. Acesta le-a făcut o mărturisire emoționantă fanilor săi.

Cântărețul a postat câteva story-uri în care își stăpânește cu greu lacrimile și vorbește despre lupta pe care o duce cu anxietatea și depresia.

Artistul începe prin a spune că în ultima perioadă se confruntă cu câteva provocări și „de această dată este vorba despre anxietate și depresie”. 

„Nu-mi place să mă prefac sau să mimez fericirea și să spun că totul este perfect. Sunt la fel ca orice ființă umană. Sunt fragil și vulnerabil, posibil într-o măsură mult mai mare decât sunteți voi”, mărturisește cântărețul după ce nu a fost foarte activ pe rețelele de socializare în ultima perioadă.

„Curând, furtuna va trece, iar eu mă voi întoarce aici să fac glume cu voi”, le-a mai spus artistul fanilor săi. El le-a transmis că îi iubește și mulțumește celor care îi sunt alături în această perioadă dificilă.

Artistul s-a luptat cu anxietatea și în 2019. Atunci el a mărturisit că a apelat la specialiști pentru a se trata. J Balvin și-a îndemnat atunci fanii să nu le fie teamă și să ceară ajutor profesionist dacă suferă de anxietate. Cântărețul a făcut atunci mai multe vizite la psihiatru, dar iată că stările de anxietate au revenit.

Printre vedetele care au reacționat după postările lui J Balvin se numără și Camila Cabello. Artista a spus că i se pare uimitor ca o persoană cum este J Balvin, care a reușit să facă atâtea lucruri incredibile, să fie atât de vulnerabilă și să aibă curajul să împărtășească asta cu lumea.

Distribuie articolul: