În timpul cadrul unei discuții cu Access Hollywood, Michelle Obama a fost întrebată ce părere are despre interviul oferit de ducele și ducesa de Sussex pentru Oprah Winfrey. Iată ce a spus fosta primă doamnă a Statelor Unite.

„Speranța mea este că, gândindu-mă la ceea prin ce ei trec, mă gândesc la importanța familiei și mă rog doar să existe iertare, să existe claritate, dragoste și hotărâre la un moment dat, pentru că nu este nimic mai important decât familia”, a mărturisit fosta primă doamnă.

Interviul dintre Meghan Markle și prințul Harry cu Oprah Winfrey a stârnit o mulțime de reacții, Meghan Markle fiind foarte sinceră în declarații. Printre dezvăluiri, ducesa de Sussex a spus că existau „îngrijorări și conversații cu privire la cât de întunecată ar fi pielea (fiului ei Archie) la naștere”.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatoare a fost perioada din ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele abordate, în special cea cu referire la rasă, sunt îngrijorătoare”, a menționat Palatul Buckingham într-o declarație publicată din numele reginei Elisabeta.

Interviul a atras atenția și altor personalități globale, chiar și celor de la Casa Albă.
„Evident, mulți dintre noi am fost surprinși de acest interviu, așa cum au fost și mulți americani și mulți oameni din întreaga lume”, a declarat săptămâna trecută secretarul de presă Jen Psaki din spatele pupitrului de la Casa Albă.

Vezi și: Meghan Markle, despre casa regală: „Are un rol activ pe care îl joacă în perpetuarea minciunilor despre noi!” (Video)
Prima reacție de la Palatul Buckingham, după interviul lui Harry și Meghan Markle
Reuniune de urgență la Casa Regală a Marii Britanii după interviul lui Harry și Meghan Markle

Autoare: Iana Carauș, stagiară