Atât britanicii, cât și americanii, așteaptă cu sufletul la gură să iasă interviul lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Între timp, canalul CBS pune lemne pe foc și publică secvențe din filmulețul mult așteptat. Ducesa de Sussex a făcut noi dezvăluiri despre relația cu familia regală, menționând că nu va păstra tăcerea.

Din cel de-al treilea videoclip de prezentare a interviului cuplului Meghan și Harry, oferit lui Oprah Winfrey, am aflat câte ceva despre modul în care vede Meghan relația cu familia regală, în special după atacurile tabloidelor britanice.

Întrebată de Oprah despre „Ce părere ai despre faptul că Palatul te va auzi spunând astăzi adevărul?”, Meghan a dat de înțeles că nu poate păstra tăcerea.

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca, după tot acest timp, să păstrăm tăcerea, odată ce The Firm (n.r. referindu-se la Coroană, adică familia regală) are un rol activ pe care îl joacă în perpetuarea minciunilor despre noi. Și, dacă vine vorba de riscul de a pierde lucruri, vreau să spun, eu … există multe lucruri care s-au pierdut deja”, a dezvăluit Ducesa.

Duminica trecută, pe canalul CBC au apărut primele două videoclipuri de prezentare a interviului cuplului Meghan și Harry. Din imagini aflăm că Ducii vor face mărturisiri despre retragerea lor din familia regală, temerile pe care le au de a nu repeta istoria Prințesei Diana, și nu doar.

Interviul va fi publicat în această sâmbătă, pe 7 martie.

Dacă unii internauții spun că abia așteaptă să urmărească interviul, atunci alții au remarcat că, de obicei, în astfel de interviuri, nu se fac mari dezvăluiri.

Cine știe…

Vezi și: Primele două videoclipuri de prezentare a interviului oferit de Meghan Markle și Prințul Harry (Video)