Fiind bloggeriță și mamă a doi copii, Katy Black vorbește pe rețelele de socializare despre tema infertilității, o problemă foarte serioasă și importantă pentru femei. „Această temă trebuie discutată și vreau să vin la voi cu mai multă informație despre infertilitate. Ea poate fi tratată”, spune Katy.

Katy Black susține că ar exista aceste patru metode de soluționare a infertilității:

1. Donarea de ovocite

Acest tratament este recomandat femeilor care nu au rezervă ovariană, sau a căror ovocite sunt de calitate scăzută.

2. Donarea de mitocondrii

Este o șansă pentru femeile infertile. Acest tratament include o reînnoire a ovocitului dinăuntru și o asigură cu energie. Aceasta înseamnă că ovocitul reînnoit va accepta și mai bine spermatozoizii.

3. Mama surogat

O temă foarte controversată, dar care soluționează problema aproape la 100% dintre cazuri. „Este vorba de ovocite proprii, spermatozoizi proprii și o mamă surogat, ceea ce înseamnă că copilul va fi sută la sută al vostru (biologic)” spune bloggerița.

4. Transplantarea de endometru

Cu ajutorul unui endoscop, medicul găsește o parte neafectată a endometrului, de acolo preia o parte mică de țesut. Apoi este plasat într-un vas, acolo se cultivă și se dezvoltă un endometru. Acum e gata de a fi transplantat în cavitatea uterină a femeii.

„Toate aceste proceduri se fac în clinica BioTexCom, o clinică verificată și cu toate certificatele” mai spune Katy Black.

Tema infertilității  este una personală pentru mine, pentru că o prietenă de-a mea suferă din acest motiv. Și vreau, ca prin intermediul meu, despre asta să afle cât mai multe persoane. Chiar vreau să ajut, vreau să mă informez și vreau să fiu utilă pentru voi” a mărturisit la final Katy comunității sale de pe Instagram.

Foto: google.com
Sursa: instagram.com