În ultima zi a turneului regal al Ducilor de Sussex în Australia şi Noua Zeelandă, noi am putut admira o ultimă ţinută spectaculoasă a lui Meghan Markle, în ceea ce s-a vrut a fi un fel de festival fashion al soţiei Prinţului Harry, unul întins pe 16 zile.

Aşadar, cu ocazia vizitei în localitatea Rotorua din Noua Zeelandă, ducesa a combinat superb o bluză şi o fustă cu pliseuri, într-o nuanţă intensă de albastru, creaţie a casei Givenchy, totul completat cu o pereche de pantofi negri, foarte eleganţi, notează okmagazine.ro.

Ca de obicei, Meghan a adoptat coafura care a devenit un fel de marcă înregistrată a ei, cocul prins lejer, şi un machiaj în tonuri naturale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut furori în acest turneu care a durat 16 zile şi în care aceştia au viizitat Australia, insulele Fiji şi Tonga, dar şi Noua Zeelandă.

Este vorba despre primul turneu de amploare al Ducilor de Sussex, după ce aceştia au anunţat că vor devenit părinţi, în primăvara anului viitor.

Sperăm că aceste 16 zile pline cu evenimente oficiale nu au obosit-o foarte mult pe Meghan, a cărei sarcină a trecut de primul trimestru.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Meghan Markle și surorile Middleton în aceiași rochie. Oare cine se inspiră? (Foto)

Distribuie articolul: