Christine Mathis o stewardesă de 32 de ani, care locuiește în New York, îi seamănă perfect ducesei de Sussex. Fotografiile cu cele două vorbesc de la sine. 

View this post on Instagram

#meghanmarklelookalike #doppleganger #meghanmarkledoubles #royallikeness #royallookalike #lookalike

A post shared by Christine Primrose Mathis (@meghanmarklelookalike.us) on

Christine Mathis, care lucrează pentru o companie aeriană din Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că de-a lungul timpului aceasta a fost confundată cu Meghan Markle de nenumărate ori. Christine a declarat pentru publicația Daily Stars a început să fie pentru prima dată confundată cu Meghan Markle atunci când actrița a început să apară în serialul Suits.

„Am început să fiu condundată cu Meghan acum ani în urmă, când lucram la clasa I. Pasagerii mă opreau și îmi spuneau că arăt ca fata din Suit”.

Ulterior, după ce Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry, Christine a început să atragă și mai mult atenția celor ce o întâlneau: „Pasagerii îmi spuneau: Ești căsătorită cu un prinț, de ce lucrezi ca însoțitoare de bord?”

Christine Mathis este mama a unei fetițe superbe. Își dorește ca în viitor să lucreze în televiziune și să joace într-un film rolul lui Meghan Markle.

Aceasta nu este prima femeie ce îi seamănă izbitor Ducesei. Akeisha Lang este o altă americancă ce are o asemănare izbitoare cu soția Prințului Harry.

Vezi aici cum arată: Ducesa are o sosie! O mămică din SUA seamănă izbitor cu Meghan Markle (Foto)

Distribuie articolul: