Soția Prințului Harry își face debutul în lectura pentru copii. Meghan Markle lansează prima sa carte, intitulată „The bench” (n.r. „Băncuța”), semnată Meghan, Ducesa de Sussex și inspirată din relația specială pe care o are soțul cu fiul său.

„The bench” spune povestea legăturii speciale dintre tată și fiu, așa cum este văzută prin ochii mamei. Conceptul cărții a pornit de la Ziua Tatălui, din 2018, acesta fiind primul eveniment în calitate de tătic pentru Prințul Harry. Atunci Meghan a decis să-și descrie emoțiile pe hârtie: „The bench a început ca un poem pe care l-am scris pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună după nașterea lui Archie. Acest poem s-a transformat în poveste”.

Meghan a colaborat cu ilustratorul Christian Robinson. Pentru ambii a fost important să reprezinte familii din toate categoriile sociale. Ilustrațiile împărtășite în carte, de exemplu, arată un băiat tânăr bucuros de întoarcerea tatălui său militar. Pe o altă pagină, un copil de culoare doarme liniștit la pieptul tatălui său, cu o girafă de pluș în mână. „Această reprezentare a fost deosebit de importantă pentru mine. Și eu, și Christian am lucrat îndeaproape pentru a descrie această legătură specială prin „lentile” incluzive”, mai spune ducesa.

Este cel mai recent proiect pentru ducesă care, de la „demisia” din familia regală, la începutul lui 2020, a fost implicată în mai multe proiecte creative. Ea și Harry au încheiat contracte atât cu Netflix, cât și cu Spotify. Apoi, în noiembrie, a scris un articol publicat pentru The New York Times, despre suferința unui avort spontan și durerea ulterioară care a urmat.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în așteptarea celui de-al doilea copil, o fetiță care va veni pe lume în această vară.

Cartea va fi pusă în vânzare din 8 iunie curent.

Sursa: Vogue

Citește și: O nouă fotografie adorabilă cu Meghan Markle și fiul său, Archie (Foto)

Distribuie articolul: