De câteva săptămâni presa străină vuiește că Meghan Markle ar fi din nou însărcinată. Ducii au declarat de mai multe ori că își doresc o familie mai mare și se pare că Ducesa în vârstă de 38 de ani a decis că ceasul biologic ticăie și că nu mai trebuie să piardă timpul. 

„Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de curând, dar atât Meghan, cât și Harry au susținut cu tărie că nu vor să mai aștepte, în special din cauza vârstei”, a spus un apropiat al cuplului.

După câte au observat apropiații cuplului, Meghan Markle ar da deja primele semne că ar fi însărcinată – Ducesa de Sussex „evită alcoolul, dar poftește la cartofi prăjiți și la ciocolată”, mâncăruri pe care în general nu le consumă! În plus, a început să poarte din nou rochii de pe vremea sarcinii cu Archie! Mai mult, sursele regale au confirmat că, în ultimul timp, Meghan s-a confruntat și cu stări de greață…

Ultima sa apariție de la un eveniment de comemorare a subliniat și mai mult zvonurile.Meghan ți-a mângâiat burta exact cum o făcea când îl purta sub inimă pe micuțul Archie.

 

Distribuie articolul: