Presa din Rusia continuă să ofere detalii despre starea de sănătate a actriței. Astăzi, același canal de Telegram care a furnizat anterior informații plauzibile despre vedetă, anunță că Anastasia Zavorotnyuk ar fi fost externată din staționar. 

Pe 8 octombrie canalul de Telegram Mesh anunță că Anastasia Zavorotnyuk a fost externată din spital ul de la Moscova.

„Actrița a fost externată din Clinica Medicală Europeană, unde a fost tratată pe parcursul ultimei luni. A fost închis serviciul de asigurare medicală obligatorie, iar tratamentul în staționar a fost încheiat”, anunță publicația.

De asemenea, sursa precizează că actrița a fost externată acum două zile, rămânând în continuare în stare gravă. Potrivit Mash, rudele au decis să continue tratamentul în altă instituție medicală.

Amintim că zilele trecute, directorul artistic al Anastasiei a făcut apel către societate, cu rugămintea ca oamenii să dea crezare doar surselor media oficiale, fără a preciza, însă, la care dintre acestea se referă, iar apropiații vedetei continuă să păstreze tăcerea.

SURSA

Vezi și: Presa din Rusia: „Anastasia Zavorotnyuk a murit la spital”. Familia dezminte informația și roagă să nu mai fie deranjată