Mai multe publicații din Rusia au anunțat ieri decesul actriței, familia însă, dezminte acest lucru și roagă să fie lăsată în pace. Pentru prima oară aceștia vin cu un apel către societate.

Vestea despre decesul vedetei a zguduit mediul online! Câteva publicații au scris că „Anastasia Zavorotnyuk a murit la spital”, lucru dezmințit de apropiații actriței.

Potrivit woman.ru, familia vedetei vine în premieră cu o declarație, transmisă prin intermediul managerului artistic, Stas Hristov: „Anastasia Zavorotnyuk și apropiații ei îndeamnă oamenii să creadă doar informațiile care apar în surse media oficiale”. Totodată, acesta a mai declarat că membrii familiei încă nu sunt pregătiți să comenteze starea ei de sănătate: „Rugăm să respectați dorința actriței și a familiei ei”.

Citește și: „Lăsați-mi familia în pace!”. Fiica Anastasiei Zavorotnyuk a vorbit pentru prima oară despre mama sa (Foto)

Din păcate, este puțin probabil ca acest subiect să nu mai fie discutat, mai ales că deși de o lună se zvonește că actrița ar fi grav bolnavă și că aceasta ar fi suferit o a doua operație pe creier, nimeni din reprezentanții Anastasiei nu a venit cu o declarație oficială, poate doar prietenii și cunoștințele acesteia, mai scapă din când în când, câte o vorbă. Jurnalistul Serghei Maiorov și prietenul actriței este cel care a dezvăluit: „A avut loc a doua operație. Medicii i-au analizat rezultatele histologice. A apărut o speranță că lucrurile se pot îmbunătăți”.

Până și zvonurile potrivit cărora Anastasia Zavorotnyuk ar fi fost diagnosticată cu Glioblastoma, nu sunt 100% sigure. Este o forma gravă de cancer, tumoră, după înlăturarea căreia persoana, potrivit specialiștilor, trăiește în jur de 11 luni.

Sperăm ca zvonurile să rămână zvonuri, iar actrița să se facă cât mai curând bine, indiferent de afecțiunea de care suferă.

SURSA

Vezi și: Medicii îi dau speranțe. Prietena Anastasiei Zavorotnyuk a dezvăluit că actrița se simte mai bine