Au trecut șapte ani de la moartea tragică a actorului, iar adolescenta de atunci s-a transformat într-o tânără superbă, pasionată de modeling. Aceasta a fost observată de casele de modă importante și deja obține contracte interesante în domeniu.

Meadow Walker are 22 de ani și deja cucerește designerii celebri. Tânăra a devenit imaginea colecției Proenza Schouler’s pre-fall 2021: „Le sunt recunoscătoare lui Jack și Lazaro pentru că au avut încredere în mine de a împărtăși această colecție minunată lumii întregi. Mulțumesc familiei DNA models pentru că mi-a ghidat fiecare pas”.

După divorțul părinților săi, Meadow a locuit cu mama sa în Hawaii până în 2011, când s-a mutat cu tatăl său, cei doi având o relație cu totul specială. După decesul tatălui ei, în 2013, Meadow a eliminat toate postările de pe pagina sa de instagram și timp de șapte ani a fost foarte discretă, făcând rareori distribuiri, deseori acestea fiind dedicate regretatului Paul Walker. Acum se pare că tânăra și-a mai revenit, face modeling de trei ani și este implicată în diverse acte de caritate, ținând strâns legătura cu fundația creată de tatăl său Paul Walker.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

Distribuie articolul: