Parohul Maxim Melinti își invită prietenii la lansarea noii sale cărți, care vine să facă lumină asupra stereotipurilor și miturilor false existente în comnunitatea creștină, despre rolul femeii în familie, biserică și societate. Preotul de la Ghidighici speră că astfel va reuși să elimine perceperea greșită a persoanelor de ambele sexe față de credință și tabuurile sale.

Preotul Maxim Melinti lansează al doilea volum al cărții „20 de sfaturi pentru femeile creștine”. „Este o ediție despre stereotipuri, mituri și reguli false legate de căsătorie, nașterea și creșterea copiilor, dar și rolul femeilor în biserică și societate!”, explică preotul.

„Dragi prieteni și prietene, cu o deosebită plăcere am onoarea de a vă invita la lansarea celui de al doilea volum „20 de sfaturi pentru femeile creștine”. Lansarea vă avea loc în Biserica Ghidighici, imediat după finisarea slujbei praznicale din 7 ianuarie. Vă așteptăm pe toți cu mare drag! Cu gânduri alese, preotul Maxim Melinti”, dezvăluie acesta.

Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

Primul volum al cărții „20 de sfaturi pentru femeile creștine” a fost lansat în septembrie 2017.

Sursa: Facebook

Vezi și: Părintele din Ghidighici a făcut-o și pe asta! Maxim Melinti a lansat cartea „20 de sfaturi pentru femeile creștine”