În familia Galkin-Pugacheva, carantina e și un motiv de bucurie – așa cum au mai mult timp unul pentru altul. Recent pe pagina de Instagram a umoristului a fost publicată o nouă fotografie de familie, unde apare Maxim și Alla, alături de copii lor.

Odată cu instalarea carantinei cei doi soți nu și-au pierdut din pozitivism, ba dimpotrivă, încearcă să transmită această stare și internauților. Recent, Maxim a încărcat o fotografie pe pagina lui de Instagram unde apare alături de Alla și copii lor, Liza și Harry. Se pare că aceștia au pozat chiar în curtea casei, dându-ne de înțeles că, chiar și în carantină mai ies la plimbări de familie, prin preajma locuinței lor.

„Le dorim la toți sănătate și o stare de spirit bună”, a scris Galkin alături de fotografie.

Ca răspuns, acesta a primit din partea urmăritorilor nu numai urări reciproce, dar și numeroase comentarii de admirație: fanii celebrei familii au remarcat încă o dată că Pugacheva devine tot mai tânără, iar copii lor se fac și mai frumoși.

„Frumoși! Alla Borisovna strălucește alături de tine”

„Ce familie minunată”

„Niște copii minunați”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la postare.

Maxim a menționat că pe timp de carantină urmărește emisiunile în care s-a filmat, iar copiilor le permite să privească un show televizat, unde acesta este prezentator.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Формула любви от Гарика Максимыча ❤️ #любовь #формулалюбви #охужэтидетки

O postare distribuită de Максим Галкин (@maxgalkinru) pe

În familia de celebrități, pe timp de carantină se acordă mult timp și muzicii. Așa că, într-o zi Maxim a publicat un video în care apare Alla alături de fiul lor, Garry în timp ce interpretează un cântec pe care l-au compus la tema combaterii pandemiei.

Sursa foto & video: Instagram