Surpriză frumoasă pentru fanii și fanele actorilor spanioli. Doi dintre cei mai sexy bărbați din lume, Antonio Banderas și Mario Casas, au participat la o ședință foto comună pentru revista spaniolă „Sarah”, iar imaginile sunt tocmai bune de pus pe desktop, ca să ne facă ziua mai frumoasă. Din interviul acordat pentru revistă, starurile de cinema au dezvăluit care sunt personalitățile pe care le admiră cu adevărat.

Considerați idoli ai generațiilor sale, și nu doar, Antonio Banderas și Mario Casas încing spiritele în cel mai nou număr al revistei Sarah, tocmai în luna femeilor. Actorii au participat la o ședință foto comună, iar fanele din întreaga lume au remarcat masculinitatea și senzualitatea fiecăruia, declarându-se cucerite încă o dată și pentru totdeauna.

Deși ne-am obișnuit și ne plac imaginile glossy, a căror protagoniste sunt frecvent femeile, trebuie să  recunoaștem că ne-a fost dor de ședințele foto cu bărbați. Iar când vine vorba de spiritul spaniol, atunci cine altcineva ne putea delecta privirile dacă nu Antonio și Mario.

Cei doi sunt celebri în lumea întreagă, fiind admirați atât pentru fizicul lor cât și pentru carisma și talentul actoricesc incontestabil. Fanii le râvnesc atenția atunci când apar în public și îi consideră un model al succesului. În limba generațiilor Y și Z, ei sunt influenceri de talie internațională.

Actorii recunosc însă că nu se consideră idoli și nu prea înțeleg acest lucru, la rândul lor purtând admirație pentru artiștii plastici și femeile care le-au marcat viața.

„Admir oamenii pentru ceea ce fac și încerc să iau exemplu de la ei. Privesc în interiorul meu și cred că am fost întotdeauna cu picioarele pe pământ. Poate pentru că eram foarte nesigur, a fost imposibil să mă consider idol sau icon”, mărturisește Antonio.

Și Mario Casas este de aceeași părere: „Ei bine, simt cam ceea ce simte el (referindu-se la Antonio). Am și eu temerile mele. Odată cu trecerea timpului am senzația că oamenii așteaptă mai multe de la mine, iar eu nu vreau să fiu un idol pentru ei. Sunt oameni pe care îi admir foarte mult, precum tatăl meu. El este persoana la care, ca bărbat, aș vrea să ajung sau aș vrea să devin”

Banderas a mărturisit că unul din personajele pe care le admiră este Picasso: „Cred că a fost unul dintre cei mai buni. Nu numai prin istoria și talentul său, ci și datorită capacității sale de a se schimba și de a nu se mulțumi niciodată cu ceea ce primea. Pentru mine, el este adevăratul artist. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a născut în Malaga”

Și Casas a dezvăluit pe cine dintre artiști îi admiră: „Chiar acum există un personaj care mă atrage foarte mult, care este Bansky, un artist de stradă, cunoscut de mulți ani. Există câteva documentare foarte interesante despre el. Îl urmăresc de ceva timp și mi se pare un nou artist, al timpurilor actuale”

Întrebați care este modelul lor de femeie, Antonio Banderas a remarcat-o pe Marilyn Monroe, iar Mario Casas pe Frida Kahlo.

„Marilyn Monroe este pentru mine un fel de înger pe care viața ni l-a pus acolo. Mulți cred că nu a fost o actriță bună, cred că a fost, că a transmis o mulțime de lucruri frumoase și nu știu, nu doar sexual, au existat alte straturi în Marilyn Monroe, de inocență, de naivitate, care erau foarte foarte speciale; Este o femeie pe care mi-ar fi plăcut să o cunosc” – a spus Banderas.

„Frida Kahlo pentru tot ce a făcut” – a adăugat Casas.

Ce ține de modelul lor de tandrețe și dragoste, atunci Mario a vorbit despre mama sa. „Mama. Este modelul meu de dragoste, ca femeie, și ca orice”

Antonio către jurnalist: „Deoarece nu ați fost specific în ce tip de dragoste și el a spus mamei, am de gând să spun fiica mea, desigur. Asta se naște și dintr-o lungă și foarte frumoasă poveste de dragoste, de 20 de ani, cu o femeie pe care încă o iubesc foarte mult, chiar dacă nu mai suntem împreună”, referindu-se la fiica sa Stella Banderas și fosta sa soție Melanie Griffith.

Succesul este în muncă sau în noroc?

„Obții succesul în viață atunci când ești fericit”, consideră Mario.

„Succesul constă, probabil, în a te simți bine cu tine, cu lucrurile pe care le-ai făcut, dacă ai făcut tot posibilul să le realizezi și dacă asta ți-a dat rezultatele pe care le-ai căutat, la nivel profesional, la nivel uman. Aproape întotdeauna ar trebui să fie prezidată de ușurința cu care cineva se mișcă prin viață. Lucrurile forțate nu m-au interesat niciodată. De asemenea, cred că cel mai rău dușman al succesului este anxietatea de a-l atinge. Momentul în care nu ai anxietate este când ușile se deschid.”, spune Antonio.

Care sunt filmele voastre preferate cu Antonio Banderas și Mario Casas?

Foto: Sarah