Pentru seara zilei de azi, îți recomandăm să privești cel mai nou film al actorului spaniol, Antonio Banderas, The Enforcer. Filmul a apărut în anul 2022. Genul filmului: acțiune, crimă și dramă. Regizorul filmului este Richard Hughes. Actorii care au mai jucat sunt Natalia Burn, Kate Bosworth și Mojean Aria.

Cuda (Antonio Banderas), cel mai bun polițist din Miami, sacrifică totul pentru a dărâma o organizația criminală pe care și-a petrecut-o toată viața construind-o. Cuda, însă, află că șefa lui Estelle (Kate Bosworth) pune viața unui tânăr fugar în mare pericol.

Totodată, salvează o tânără de aproape 20 de ani de la un furt. Cuda plătește ceea ce a furat tânăra, fără să o certe ulterior. Din discuțiile cu ea, află că este orfană și îi promite să o ajute. O cazează la un hotel, dar este răpită de o organizație criminală din oraș. Întâmplător o găsește la un motel, împreună cu prietenul său boxer. Deși reușește să salveze tânăra, dar și alte fete obligate să se prostitueze în motel, în luptele cu conducerea organizației, este grav rănit.

Un film bun și scenariu foarte bine scris. Un film bun de văzut într-o seară de toamnă.

Sursa imaginii: theenforcermovie.com