Corecția feselor cu folosirea exclusivă a materialelor biologice proprii (în esență, prin injectare grăsime în fese) devine o intervenție tot mai populară în chirurgia plastică, atât datorită biocompatibilității înalte, net superioare oricăror substanțe folosite în calitate de implanturi, cât și datorită efectului dublu (micșorarea volumului în zona de preluare, mărire în regiunea transferului). Așadar, ce avantaje are procedura de lipofilling fese, mai detaliat în rândurile ce urmează.

Mărirea feselor fără pic de silicon, fără sport, fără complicații

Forma posteriorului poate avea un impact major asupra aspectului fizic general, iar sportul adesea nu aduce rezultatele ideale. Pentru a sculpta frumos această regiune multe persoane cheltuie timp și forțe, în zadar. Dacă exercițiile nu dau roade, dar te sperie o intervenție chirurgicală completă, cu folosirea implanturilor, anume această metodă de augmentare ți se potrivește. Mai ales că rata complicațiilor este mai mică decât în cazul altor tipuri, iar recuperarea este mult mai rapidă decât după procedura de mărire a feselor prin implanturi.

Liposucție și lipofilling, un singur preț

Evident, un avantaj important pe listă este anume pierderea țesutului adipos acolo unde el nu este necesar, din punct de vedere estetic, în schimb cu augmentarea feselor, pentru un echilibru vizual perfect, dar și avantajul financiar este greu de ignorat! Zona de preluare a grăsimii poate fi oricare, iar procedura de liposucție este inclusă în preț. Efect dublu, satisfacție garantată, cheltuieli minime.

Rejuvenare din propriile resurse, fără cicatrici vizibile, dar cu rezultat optimal

Țesutul adipos conține o cantitate semnificativă de celule stem, capabile de o rejuvenare suplimentară a țesuturilor în care este transferat. Deoarece este vorba de țesuturi proprii, riscul că organismul va reacționa negativ la intervenție este minim, în schimb pe lângă corecția feselor, obții și un efect de reîntinerire. Faptul că operația este minimal invazivă înseamnă că nu rămân cicatrici problematice.

Pentru un rezultat optimal, frecvent se aplică strategia de supracorecție, adică se adaugă un volum considerabil, astfel ca rezultatul final să fie cel dorit (o parte din celulele transferate se pot absorbi de către organism, iar forma definitivă poate fi observată la o scurtă perioadă după intervenție). De obicei, rezultatul permanent se instalează la 3 luni de la lipofilling și se menține constant, ulterior.

Cum alegi specialiștii potriviți?

Pentru rezultate optime, ai nevoie de o echipă de încredere. Atât medicul ce operează, cât și personalul ce se ocupă de anestezie și asistența post-operatorie contează. Un chirurg estetician cu experiență va ști cum să aleagă zonele de prelevare astfel, încât să obțină și o subțiere evidentă a taliei, anesteziologul experimentat va doza exact preparatele menite să facă procedura confortabilă, iar asistența post operatorie corectă garantează rezultate ce vor rezista în timp. Mărirea feselor nu este atât de complicată, dar experiența chirurgului și aparatele utilizate contează enorm, anume pentru că cele mai bune tehnologii și tehnica ideală de execuție sunt garanțiile rezultatului apropiat de scopul inițial.

Vestea bună este că deja și în Chișinău poate fi efectuat un lipofilling calitativ. Dacă îți dorești  o remodelare corporală fără scăderea rapidă în greutate ori timp pierdut în sala de sport, dacă există necesitatea stringentă de a micșora volumul unor zone, amplificându-l exact unde îți dorești, poți apela cu încredere la experiența chirurgului plastician Anatolie Taran. Un chirurg bine informat, o clinică cu reputația impecabilă și ultimele tehnologii (cum ar fi aparatul Body-jet Evo) permit realizarea intervenției rapid, eficient și cu rezultate optime. Condițiile bune de lucru permit efectuarea operațiilor plastice cu efect maximal și cu minimă invazivitate.

Dacă te-ai decis că vrei să încerci, este necesară o consultație detaliată, pe care o poți obține cu ușurință apelând +37379432776 sau +373 (22) 202373

P