Linda Evangelista a făcut o serie de mărturisiri şocante despre înfăţişarea ei, acuzând esteticienii că i-au distrus chipul. Supermodelul și-ar fi dorit să scape de câțiva ani de pe chipul ei, dar, din păcate, a avut parte de o experiență foarte neplăcută. 

Supermodelul, în vârstă de 56 de ani, a explicat într-o confesiune extinsă de ce s-a retras din lumina reflectoarelor, acuzând medicii care au supus-o procedurii numite CoolSculpting că au deformat-o definitiv.

„Azi am făcut un mare pas înainte pentru a îndrepta o greşeală din cauza căreia am suferit şi pe care am ţinut-o doar pentru mine vreme de cinci ani. Celor care se întreabă de ce nu am continuat să lucrez în industrie asemenea colegelor mele, le spun că motivul este faptul că am fost desfigurată cu brutalitate de procedura CoolSculpting, care a făcut opusul a ceea ce promitea. M-a lăsat permanent deformată, chiar şi după ce am trecut prin două proceduri de corecţie dureroase eşuate. Am rămas, aşa cum mă descrie presa, de nerecunoscut.”

Linda a mai adăugat că se simte o epavă şi că din cauza intervenţiilor estetice eşuate a căzut într-o profundă depresie şi îşi dispreţuieşte înfăţişarea. Cu aceeaşi ocazie, a anunţat că dă în judecată compania Zeltiq, cea care a lansat aparatura pentru CoolSculpting, responsabilă de dezastrul cu care se confruntă, scrie okmagazine.ro.

„Cu acest proces, îmi fac publică povestea şi fac încă un pas în dorinţa de a mă elibera de ruşine. M-am săturat să trăiesc aşa. Vreau să pot merge cu capul sus, deşi nu mai arăt… ca mine însămi”,a mai punctat Linda, care a dezvoltat, în urma CoolSculpting, hiperplazie adipoasă – o afecţiune ce i-a crescut incontrolabil grăsimea corporală.

Se pare că problema cu care se confruntă Linda este una rară. Anul trecut, Sarah Michelle Gellar s-a afişat ca ambasador al CoolSculpting, declarându-se foarte mulţumită de rezultate.