Toamna asta ne-a răsfățat cu zile calde, însorite și aurii. „Omul soarelui”, precum spune despre sine Mariana Mihăilă, recunoaște că vremea posomorâtă o indispune. A profitat de timpul frumos și de oameni cu stil pe care îi are în preajmă ca să aducă publicului un street style urban demn de admirație. Anturaj retro, cu aromă de „cândva”, ținute pline de culoare și o femeie profundă, senină și foarte hotărâtă.

„În acest shooting sunt diferită. Nu apar deloc într-o ipostază cochetă, dulce și romantică. Fără bucle, machiaj de scenă sau rochii baby-doll. Pot spune că sunt aici o „Mariană” care s-a maturizat. De când a devenit mamă am inclus în garderobă și încălțăminte pe talpă joasă (care înainte lipsea). Înainte să devin mamă aveam, cred, doar o singură pereche de adidași în caz că trebuie să merg la un picnic. Atât! Consideram bani irosiți în vânt pe pantofi cu talpă joasă ori încălțăminte sport. Mă puteai vedea mereu doar pe tocuri și nu-mi imaginam că mă voi schimba. Maternitatea a reușit să o facă”, recunoaște artista.

Artista apare în câteva ținute mai elegante, dar și mai sexy. Poartă cu demnitate culorile tomnatice, iar ținutele alese îi accentuează senzualitatea și feminitatea. Look-urile au fost alese foarte bine de către stilista Maria Bagrin-Tăbăcaru, iar conceptul fotografic îi aparține lui Ion Pleș Alexandru.

„Maternitatea a schimbat multe în viața mea: am devenit mai responsabilă, mai atentă la aspectul alimentație și sănătate. Copilul te face să înțelegi adevăratele priorități în viață și tot el îți dă puteri titanice de a le reuși pe toate (chiar dacă noaptea nu ai dormit aproape deloc). Acum văd viața și sănătatea ca pe o comoară de preț. Asta e tot ce contează și asta știu acum”, ne-a mai spus Mariana Mihăilă.

Despre stilul său, artista recunoaște că a suferit unele modificări, însă în esență a rămas același.

„Încă de prin adolescență mi-au plăcut pantofii fini și înalți, hainele mulate pe corp, care evidențiază silueta și am avut dintotdeauan o slăbiciune aparte pentru look-urile elegante și feminine. Outfiturile sport nu mă reprezintă deloc. Emisiunea „Stil Nou” de la Moldova 1 m-a făcut să înțeleg mai bine secretele modei și am învățat, vrând-nevrând, aspecte importante ce țin de acest domeniu. Prin urmare sunt foarte atentă cum și cu ce asortez anumite articole din garderobă. De multe ori mă consult cu stiliștii vestimentari Maria Bagrin și Ylianna Danko. Le mulțumesc că mă ghidează de fiecare dată când nu sunt sigură pentru ce să optez”, menționează interpreta.

Acum cu siguranță poate și are ce împărtăți când e vorba despre experiență. Mariana Mihăilă a ținut mereu la statutul său de interpretă care se respectă și a promovat prin fiecare melodie valorile de care se ghidează și în viață:

„Familia, respectul de sine și corectitudinea morală – sunt pilonii mei în viață. Din experiența proprie am concluzionat că trebuie să nu renunți, trebuie să încerci mereu să te autodepășești, să nu stai pe loc, să lucrezi mult și să nu copii. Să faci tot posibilul să fii original, să cânți doar ceea ce-i place sufletului tău și atunci vei cuceri și alte inimi”, spune Mariana cu referire la tinerele talente care îi cer deseori sfatul.