Tom Cruise este una dintre cele mai mari vedete pe care Hollywood le-a văzut vreodată. Deși a făcut o impresie de durată ca actor, nu a reușit să facă același lucru în viața sa personală. Cu toate acestea, unii susțin că mariajele sale eșuate sunt strâns legate de religia sa, de Scientologie. 

Există un factor surprinzător care este comun tuturor căsătoriilor sale eșuate. Tom Cruise a divorțat de toate cele trei soții: Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes, când acestea au împlinit 33 de ani. În afara ce acest lucru, fiecare dintre soțiile sale este cu 11 ani mai tânără decât precedenta.

Se pare că numărul este foarte semnificativ pentru convingerile sale religioase. În primul rând, controversata organizație religioasă formată de Asociația Hubbard a Scientologilor a fost găsită pentru prima dată în Phoenix, Arizona, pe paralela 33. În al doilea rând, numărul 33 este numit Maestrul Învățător, reprezintă altruismul și se știe că crește energia pozitivă în omenire, conform numerologiei. Conceptul seamănă, de asemenea, cu filosofia scientologiei pentru a „permite omului să-și îmbunătățească soarta prin înțelegere”, potrivit Daily News.

Mimi Rogers

Deși aceste concluzii nu pot fi confirmate, cele trei mariaje ale lui Tom Cruise au un model asociat credinței sale. Actorul s-a alăturat Bisericii Scientologice în anii 1980. În 1981, actorul s-a căsătorit cu actrița de 31 de ani, Mimi Rogers. Cu toate acestea, doar doi ani mai târziu, actorul a cerut divorțul. La acea vreme, cuplul a lansat o declarație comună în care spunea: „Deși au existat aspecte foarte pozitive în căsătoria noastră, au existat unele probleme care nu au putut fi rezolvate nici după ce am lucrat la ele pentru o perioadă de timp”, potrivit CheatSheet.

Nicole Kidman

În curând, actorul din Misiune Imposibilă a cunoscut-o pe actrița Nicole Kidman. Cuplul a legat nodul în decembrie 1990. Deși actrița a fost crescută catolică, Kidman s-a transformat în religia lui Cruise. Cuplul a adoptat doi copii, Isabella și Connor, și a trăit 11 ani împreună înainte de a renunța la relația lor. Din nou, Cruise a cerut divorțul invocând „diferențe ireconciliabile”. Deși motivele despărțirii lor nu erau clare, mulți au susținut că se datora convingerilor lui Crusie în Scientologie. Kidman avea 33 de ani în momentul destrămării lor.

În urma divorțului, Kidman a avut inima frântă și a părăsit Biserica Scientologică. De-a lungul anilor, relația fostului cuplu a fost tensionată.

A fost atât de rău încât Cruise i-a interzis fostei sale soții participarea la nunta fiului lor. „În primul rând, Tom nici măcar nu s-ar gândi niciodată să o invite pe Nicole la nunta lui Connor, deoarece ea este considerată„ o persoană supresivă” de către biserică – și, în al doilea rând, el nu o vrea acolo. Tom i-a întors spatele lui Nicole acum ceva timp și nu s-a uitat niciodată în urmă”, potrivit Radar Online. „Tom este în spatele acestui lucru și ceea ce vrea este la fel de bun ca legea. Tom a făcut apelul și Connor l-a urmat”, a adăugat sursa.

Katie Holmes

După divorțul de Kidman, Cruise a întâlnit-o pe actrița începătoare din Batman Begins, Katie Holmes, în 2005. Povestea lor a câștigat multă atenție media, iar actrița a spus că a fost un vis devenit realitate să fie cu Cruise. „Cred că fiecare fetiță visează la (nunta ei). Obișnuiam să cred că mă voi căsători cu Tom Cruise”, a spus actrița Dawson’s Creek la acea vreme, potrivit Hollywood Reporter.

Povestea lor de dragoste a trecut în căsătorie și Holmes s-a alăturat religiei lui Cruise. În anul următor, cuplul și-a întâmpinat fiica, Suri. Cu toate acestea, și această căsătorie s-a încheiat în scurt timp. Spre deosebire de alte relații, Katie Holmes, în loc de Cruise, a fost cea care a înaintat divorțul în 2012, când avea 33-34 de ani. Chiar înainte de despărțire, Holmes părăsise Scientologia.

La depunerea divorțului, ea a declarat că problema este privată și, de asemenea, a susținut că o face pentru fiica ei. Potrivit Daily News, mama grijulie nu dorea ca fiica ei să fie târâtă în sistemul de credințe al tatălui ei. Deși reprezentanții actorului au declarat că a fost devastat de despărțire, nu i-a păsat să se implice în viața fiicei sale după divorț. Holmes a devenit mamă singură și și-a asumat întreaga responsabilitate pentru fiica lor. Pe de altă parte, și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de implicare a fostului ei soț în viața lui Suri.

De la încheierea ultimului mariaj, acum 8 ani, Tom Cruise nu s-a mai recăsătorit și deși în presă se vehicula că ar fi legat relații cu alte vedete sau modele, acestea nu au fost niciodată confirmate.

Credeți că este o coincidență sau totuși religia sa a avut un rol important în deciziile sale?

Distribuie articolul: