Surorile Bezer sunt cunoscute prin filmulețe de pe TikTok, afacerea de familie Malliny, dar și pentru modul lor sănătos de viață și corpul de invidiat. În cadrul emisiunii iSănătate, fetele și-au împărtășit cu publicul secretele care le ajută să se mențină în formă.

Prezentatoarea Vlada Mardari, le-a întrebat depsre regimul lor alimentar, ce iubesc să mănânce, ce preferă la micul dejun, amiaza și la cină?

Marinela și Nicoleta au răspuns că, iubesc să gătească dejunul:

„Dejunurile sunt mesele noastre preferate”, a spus Nicoleta. Pe când Marinela a menționat: „Noi cu Nicoleta adorăm smoothie-urile. Smoothie bolurile în special. Asta este una dintre opțiunile pe care le alegem dimineața. Terci de in, de susan, chia pudding. Și ouă sau avocado toast.”


La fel, Marinela a ținut să sublinieze că produsele folosite la micul dejun sunt foarte importante:

„De exemplu smoothie bolul este un subiect mai controversat. Există nutriționiști care spun că el este sănătos, iar alții spun că dimpotrivă, pentru că este făcut din fructe și fibră ce este măcinată, ridică zahărul în sânge”, a spus bloggerița.

Nicoleta a mai adăugat:

„Noi mereu adăugăm semințe de cânepă, semințe de in, semințe de susan, pudră proteică sau pudră vegană. Mâncarea sănătoasă trebuie să o faci distractivă. Când o vezi trebuie să vrei să o mănânci. Mulți cred că a mânca sănătos este plictisitor, dar dimpotrivă, este atât de variat”.

Surorile Bezer au o  comunitate pe Instagram de câteva sute de mii de urmăritori.
Marinela este căsătorită cu Vlad Gațcan și de ceva timp sunt stabiliți în Londra, deși vin des la Moldova.

Nicoleta este fondatoarea propriului brand de bijuterii și iubește să călătorească.