Arată excepțional la 70 de ani și este convinsă că regimul rigid pe care l-a adoptat o menține tânără. Nu este împotriva operațiilor estetice, dar consideră că nu are nevoie de ele. Jane Seymour impresionează cu aspectul ei fizic.

Actrița s-a născut pe 15 februarie 1951, în Marea Britanie și se pare că a descoperit „elixirul tinereții”. La 70 de ani, ea demonstrează că poate arăta bine fără a apela la bisturiu adoptând un stil de viață, pe care îl respectă cu sfințenie.

O singură masă pe zi

Vedeta respectă un regim strict, care se rezumă la o singură masă pe zi și exerciții precum pilates, fiind ferm este convinsă că anume acestuia se datorează faptul că în prezent are aceeași greutate ca la 17 ani.

Meniul ei constă în legume, pește sau puțină carne de pui și, rareori, o bucată mică de friptură fără grăsime. În restul zilei, ea obișnuiește să consume ocazional legume crude, precum morcovi sau țelină, scrie Daily Mail.

Jane Seymour a negat de multe ori că ar fi apelat la bisturiu și regretă acea singură dată când, în tinerețe, și-a injectat botox: „Nu am nimic împotriva lor, cred că e fabulos dacă asta este ceea ce-ți dorești și evident că mă sesisez când oameni de vârsta mea arată ca niște păpuși Barbie”

Acum patru ani ea a mărturisit în cadrul emisiunii „This Morning”, că a resimțit din plin presiunea de la Hollywood și a apelat la Botox, crezând că va arăta mai bine.

„Am folosit Botox o dată pentru că toată lumea îmi spunea: „Trebuie să încerci”. Pentru mine n-a arătat deloc natural. De fiecare dată când mă uitam în oglindă ziceam „Uhhh”, a dezvăluit ea.

„Sunt actriță, așa că pentru mine este foarte important să am toți mușchii în stare să se miște. A fost o teribilă greșeală. Am 67 de ani, asta înseamnă că o să joc un rol de 30? Nu. Cred că e important pentru mine să arăt cât mai natural cu putință”, a declarat actrița.

Actrița din „Doctor Quin” a mărturisit pentru Closer Weekly că poartă des pălărie, pentru a se proteja de soare, bea multă apă și că arată perfect atunci când doarme bine, iar exercițiile care o ajută să se mențină sunt Pilates, Gyrotonics și ceva care se numește „The Perfect Workout”: „Te ajută să slăbești foarte, foarte încet”. Am observat o diferență uriașă când îl fac. Fiecare exercițiu pe care îl faci până când obosești, astfel încât corpul începe să tremure… Fac tot ce pot, dar nu încerc să fiu mai tânără decât sunt. Încerc doar să fiu cât de bună pot fi la vârsta pe care o am”

Ieri vedeta a împlinit 70 de ani și, fiind foarte activă pe Instagram, le-a mulțumit urmăritorilor pentru cuvintele calde și urările de bine.

Acum șase ani, Jane Seymour a divorțat de cel de-al patrulea soț cu care are doi copii. Actrița mai are doi copii din mariajul precedent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jane Seymour (@janeseymour)

Arată incredibil, nu-i așa?

Sursa: Eva.ro

Foto: Instagram / Jane Seymour