Relația dintre Pitt și Jolie se îmbunătățește, iar de dragul mult așteptatei întâlniri a bunicii și nepoților, mama actorului și fosta lui soție au declarat un armistițiu.

Foto: woman.ru

Mama lui Brad Pitt nu și-a văzut nepoții deja de 4 ani, motivul este relația tensionată a acesteea cu Angelina Jolie. Se întâmplă încă din 2016, când cuplul s-a despărțit. Până în prezent, ei încă nu sunt divorțați oficial, iar lumea parcă s-a împărțit în două tabere. Una îl susține pe Brad Pitt, iar a doua parte pe Angelina Jolie.

Mama lui Pitt are o părere despre toată situația creată. Ea consideră că vinovată este fosta soție al lui Brad. Jane, mama lui Brad, spune că nu putea stabili o înțelegere referitor la întâlnirile cu nepoții, motiv pentru care mereu amâna acest moment.

Foto: woman.ru

Jane Pitt nu a putut stabili o relație bună cu Angelina Jolie de la bun început, aceasta era mulțumită de prima soție a lui Brad, Jennifer Aniston. Mama lui Brad este convinsă că Jolie este materialistă și dorește să-i strice cariera feciorului ei.

Indiferent de toate cele întâmplate, Jane nu mai poate rezista fără să-și vadă nepoții. Respectiv, a făcut primul pas spre un armistițiu cu Angelina Jolie pentru a-și vedea nepoții, prima dată timp de 4 ani. Dar insiderii menționează că Jolie niciodată nu a interzis rudelor să viziteze copiii săi.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: