Mulți dintre oameni au tendința să acorde foarte puțină atenție mâinilor. Membrele superioare ne ajută să facem aproape tot, iar noi uităm să le îngrijim și să le răsfățăm din când în când. Acum suntem într-o perioadă când folosim dezinfectantul zilnic și pentru că acesta conține alcool ne usucă pielea foarte tare. 

În ediția „Beauty Factory” de astăzi vreau să vă arăt cum vă puteți face un scrub și o soluție hidratantă folosind două îngrediente pe care cu siguranță le ai în bucătărie.

Scrub

Ai nevoie de doar două îngrediente: zaț de cafea și ulei de cocos. Dacă nu ai ulei de cocos poți folosi orice alt ulei (ulei de măsline, ulei de argan etc) 

Amestecă aceste două ingrediente și obține un scrub natural. Uleiul îți va hidrata mâinile, iar zațul de cafea va elimina celulele moarte.

Soluție Hidratantă

Dacă ai mâinile prea uscate și chiar rănite, atunci e mai bine să nu folosești un scrub, dar să le hidratezi foarte bine. Eu iți propun o cremă făcută acasă.

Ingredientele de care ai nevoie sunt: Mierea de albine și uleiul de cocos. 

Aceste două ingrediente naturale îți vor hidrata pielea intens. Pentru ca să funcționeze asemeni unei măști, după aplicarea pe mâini a hidratantului, pune-ți niște mănuși din stofă sau pur și simplu învelește mâinile cu o stofă, astfel ingredientele se vor îmbiba mai bine în piele.

Urmărește video-ul de mai sus și vezi cum am eu grijă de mâinile mele în această perioadă.

Vezi și: Masca neagră: De ce să o folosești și cum îți ajută tenul? (Video)