Astăzi vreau să vă vorbesc despre un produs, care a făcut furori acum câțiva ani și continuă să fie unul dintre produsele preferate când vine vorba de îngrijirea feței. Masca neagră – un produs pe care îl vedem peste tot pe rețelele sociale. Eu am testat masca de la Equilibra și îți spun părerea mea sinceră, dar și tot ce trebuie să știi despre ea. 

Masca neagră, pe bază de cărbune de la Equilibra, are un efect puternic detoxifiant, îmbunătățește starea tenului mixt și gras. Strânge porii și curăță fața de celulele moarte și de toxine.

Cum se aplică?

1. Înainte de a folosi această mască trebuie să te demachiezi și să îți speli fața cu apă caldă sau chiar să îți faci o baie cu aburi pentru ca masca să poată acționa mai bine.

2. Aplică masca pe toată fața, în special pe zonele cu probleme și mai ales pe nas, frunte, bărbie. Poți aplica masca cu o pensulă pentru machiaj sau o pensulă pentru aplicarea măștilor.

3. Așteaptă 15-20 de minute pentru ca masca să fie uscată complet, după care îndepartează ușor.

4. Clătește tenul cu apă călduță pentru a elimina restul urmelor de mască, la final poți aplica o cremă hidratantă.

Atenție! Trebuie să ai foarte mare grijă dacă ai tenul foarte sensibil. Pentru prima dată e mai bine să o folosești pe anumite zone ale feței pentru a vedea cum reacționează pielea ta. 

Vezi în video de mai sus cum am aplicat eu masca!

Această mască, dar și gelul purificator le găsiți în Farmacia Familiei