Încă anul trecut au apărut zvonuri despre faptul că Garik Harlamov și Ekaterina Kovalchuk ar avea o idilă. Și deși au fost văzuți împreună într-o vacanță în Sochi, niciunul dintre ei nu a comentat zvonurile și nu a confirmat sau infirmat relația dintre ei. Iată că a sosit momentul și cei doi și-au făcut prima apariție mondenă în calitate de cuplu.

Aseară a avut loc deschiderea unei rețele de restaurante ce aparține lui Garik Harlamov – Hot Dog Bulldog. Așa cum se obișnuiește la astfel de evenimente, au fost invitați prietenii acestuia, în mare parte colegi din showbiz. Toată atenția a fost asupra lui Garik Harlamov care și-a făcut oficială noua relație, venind la eveniment însoțit de iubita sa, actrița Ekaterina Kovalchuk. Puțin sfioși, dar cu zâmbetul pe buze, cei doi au pozat împreună pentru fotografi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de woman.ru (@woman_ru)

Internauții însă au observat cât de mult îi seamănă Kovalchuk, fostei soții a lui Garik, Kristina Asmus. Nu doar faptul că este minionă și are o siluetă silfidă, ci și trăsăturile feței sunt asemănătoare.

Se pare că Garik este, în sfârșit, fericit. Acesta chiar a slăbit considerabil. Pavel Volya a dezvăluit în cadrul unui episod recent Comedy Club că umoristul a slăbit 17 kilograme în această vară.

Garik Harlamov și Ekaterina Kovalchuk sunt împreună de aproximativ șase luni. Anul trecut el și Kristina Asmus au divorțat după 7 ani de mariaj. Foștii soți au împreună o fiică.

Foto: Instagram / Peopletalk.ru

Distribuie articolul: