Anul trecut Garik Harlamov și Kristina Asmus au decis să meargă pe căi diferite. Inițial divorțul lor era de necrezut pentru toată lumea, dar iată că s-a dovedit a fi adevărat. Presa din Rusia susține că actorul și-a refăcut deja viața amoroasă. Acesta s-ar iubi tot cu o actriță. Este vorba de Katerina Kovalchyk, despre care internauții au spus că este copia Kristinei Asmus. 

Canalul de știri Sluhi, susține că cei doi ar petrecere la moment o vacanță la Sochi alături de alți prieteni. Pe Instagram au apărut câteva fotografii cu Garik și Katerina, care par a fi făcute în același loc.

Presa din Rusia mai susține că cei doi sunt împreună de aproape un an. Actorii s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției „Гусар”. Aparent, Harlamov îi oferea atenție actriței încă pe vremea când nu era divorțat de Asmus și se pare că anume actorul a depus primul actele de divorț.

Garik Harlamov și Kristina Asmus au împreună o fetiță născută în ianuarie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2013, când Kristina era însărcinată. Anterior, rezidentul Comedy Club a mai a fost căsătorit cu Iulia Leshenko.

Distribuie articolul: