În vara acestui an s-a aflat că celebrii Garik Harlamov și Kristina Asmus nu mai sunt împreună. Cei doi au ezitat să ofere comenarii referitor la acest subiect, totuși în cadrul unui interviu de pe YouTube, Garik a vorbit sincer despre separarea lor. Mai multe detalii, află în cele ce urmează.

„Nu am avut un precedent gălăgios înainte de a lua această decizie. Totul s-a întâmplat mai devreme, atunci când am înțeles că suntem doi oameni absolut diferiți. Nu știu cum să vă explic. Cu timpul sentimentele devin mai slabe și înțelegi că sunteți din două lumi diferite. Datorită faptului, că, slavă Domnului, suntem doi oameni inteligenți, am reușit să evităm scandalurile”, povestește el.

Fiica lor, Nastya,  în vârstă de 6 ani, nu cunoaște încă despre despărțirea părinților

„Ne unește foarte mult Nastiuha, copilul nostru. Îi vom spune, dar o vom face foarte delicat. Ne vom strădui să-i explicăm așa încât să nu fie o lovitură pentru ea”, mărturisește Harlamov.

Menționăm că, Garik a trecut și el prin această situație când era copil și părinții lui au divorțat (când Harlamov avea 9 ani, tatăl lui a părăsit familia). Respectiv, actorul dorește pe cât este posibil să o scutească pe fiica lui de astfel de episoade precum cele trăite de el, în copilărie. El spune că a încercat să salveze căsnicia pentru fiica sa, dar nu a putut.

„Te uiți la soție și înțelegi că-i gata, apoi te uiți la copil și îți spui că nu vei face așa cum a făcut tata. Și, oricum, asta se întâmplă. Totuși, în cazul nostru nu a fost atât de dur, precum s-a întâmplat în cazul părinților mei”, zice el.

Artistul recunoaște că dragostea pentru fiica lui e infinită

„O ador, e sensul vieții mele”, recunoaște Harlamov.

Acum, Garik locuiește separat de Asmus, care este bolnavă de coronavirus. Harlamov a fost bolnav și el de  COVID-19, acesta a fost diagnosticat cu acest virus în prima zi de filmări pentru un nou sezon Comedy Club.

Sursa: Spletnik.ru