Actrița rusă Kristina Asmus a publicat o fotografie foarte îndrăzneață! Filmul „Text” în care s-a filmat într-o scenă de sex foarte fierbinte, i-a adus o popularitate mai mare și a ajutat-o să adune o comunitate incredibilă pe rețelele de socializare. Ea publică fotografii „dezgolite” foarte rar, dar se pare că actrița nu mai are nici o inhibiție, după acea scenă de sex.

Kristina, în vârstă de 33 de ani, are o siluetă de invidiat. Ea a purtat un maiou albastru ud, iar sub el nu avea nimic! Maioul lipit de corp, care s-a făcut practic transparent, a scos în evidență sânii actriței.

Urmăritorii au rămas surprinși de fotografia publicată și au lăsat un șir de comentarii, printre care s-au regăsit și mesaje din partea colegilor: Navai, Denis Koseakov, Elena Dudina, Anna Churina etc. Însă nu toți internauții au apreciat curajul vedetei, au fost și unii care au susținut că este prea îndrăzneață această fotografie, și că sunt dezamăgiți.

Poza a strâns, până în momentul actual, aproape 170 de mii de aprecieri, iar pe Instagram are peste 4 milioane de urmăritori.

Reamintim că, Kristina Asmus și Garik Harlamov au divorțat în luna iunie 2020, după o relație de 8 ani.

Foto: Instagram/ Kristina Asmus