Uite că a venit și vara. Luna iunie va fi marcată de 6 evenimente astrale semnificative, iar cum acestea vor influența fiecare zodie în parte ne spune astrologul Sergiu Iordachi.

Berbec

Iunie aduce nativilor semnului o mulțime de perspective atractive și noi planuri. Nu ratați cele mai bune oferte și filtrați informațiile primite. Perioada este excelentă pentru consolidarea autorității, deplasărilor și a unei relații favorabile cu superiorii. Totodată, fiți pregătiți să faceți față provocării de a căuta soluții la o problemă veche, care a apărut chiar acum. Acesta este, cel mai probabil, despre un fel de proiect dificil pe care l-ați început luna trecută. Pe plan personal, în prima decadă a lunii iunie, neîncrederea și tutela excesivă din partea oamenilor dragi devine un factor iritant pentru natura dvs. explozivă. Pentru a evita pierderile, încercați să controlați situația și să respectați circumstanțele. A doua și a treia decadă a lunii iunie sunt favorabile pentru construirea de noi relații și pentru alinierea celor vechi.

Taur

În iunie aveți tendința de a lua orice eveniment la inimă și vă faceți griji pentru fiecare lucru mic. Posibil că va fi dificil să vă concentrați asupra principalului lucru din cauza conflictelor cu prietenii sau cineva influent dintr-un cerc de cunoscuți. Toate certurile vor apărea din cauza banilor, valorilor materiale. Astrele sfătuiesc să evitați investițiile, achizițiile mari, nu luați și nu dați cu împrumut și evitați conflictele la locul de muncă, în special cu șefii, deoarece acest lucru poate dăuna reputației. În viața privată, pe Taur îl așteaptă soluționarea unor probleme vechi, dezacorduri și nemulțumiri. Relațiile romantice vor trece un test riguros de rezistență, care pentru mulți se va dovedi benefic. Cei în căutarea jumătății, a doua și a treia decadă a lunii iunie este un moment minunat pentru întâlniri, mărturisiri de dragoste și povești de dragoste trecătoare.

Gemeni

E timpul să încercați să scăpați de iluziile pe care le-ați avut anterior, verificați-vă atitudinea față de unele persoane și lucruri, și lăsați în urmă tot ceea ce vă împiedică să mergeți înainte. Începutul lunii iunie pare a fi dificil, însă nu pierdeți optimismul și nu abandonați proiectele creative, oricât de problematică este implementarea lor. Profitați de moment pentru a explora mai bine lumea dvs. interioară, pentru a înțelege cum să ajungeți la armonie. Oamenii de afaceri ar trebui să fie pregătiți pentru faptul că li se vor opune concurenții sau reprezentanții structurilor influente. Din astfel de situații veți putea ieși victorioși doar datorită investițiilor suplimentare. De aceea este recomandabil reorganizarea propriei afaceri. Pe planul dragostei, nativii semnului pot conta pe stabilitate. Relațiile actuale se vor dezvolta într-o direcție favorabilă, iar cei în căutarea jumătății, șansele să întâlnească o persoană de încredere se va produce neașteptat la finele lunii.

Rac

În iunie reprezentanții semnului se pot aștepta la tensiuni în relațiile cu partenerii de peste hotare. Unii se vor comporta incorect, în timp ce alții ar putea rupe complet contactele. Stabilizarea situației va fi posibilă, dar va necesita timp și efort. Nu lăsați veștile tulburătoare să vă deprime. Până la urmă, totul nu va fi la fel de grav pe cât vă imaginați. În sfera profesională, nu sunt prevăzute dificultăți, continuați să vă îndreptați spre obiectivul dvs. Încercați să mențineți ritmul de viață cu care vă confruntați, iar la sfârșitul lunii veți obține ceea ce ați urmat de mult timp. În ce privește relațiile cu cei dragi, acestea pot fi afectate de secrete care au ieșit la suprafață, de informații neplăcute care au fost ascunse de mult timp. Dacă doriți să îmbunătățiți situația, circumstanțele externe nu vor împiedica acest lucru. O schimbare de peisaj, călătorii și weekend-uri suburbane vor avea un efect foarte pozitiv asupra stării dvs. emoționale.

Leu

Nativii semnului se vor bucura în iunie de o perioadă extraordinară, în care își vor putea realiza cele mai neobișnuite visuri și aspirații. Puteți miza pe gândirea creativă, optimismul și vitalitatea dvs., dar și pe ajutorul prietenilor și al tovarășilor de idei. La locul de muncă totul este stabil și previzibil. Bazați-vă pe bunul simț și realizările trecute, și atunci tot ce a fost planificat, va fi realizat. La mijlocul lunii oferiți toată energia proiectelor grandioase, deoarece acestea vor avea un efect pozitiv asupra poziției dvs. și a destinului în ansamblu. Totodată, astrele sfătuiesc să reflectați asupra sinelui interior, dezvoltării spirituale și să căutați metode pentru a atinge armonia în timp ce lucrați la forma dvs. fizică. În ce privește realțiile amoroase, prima lună de vară îi va încânta pe Leii singuri cu o cunoștință romantică interesantă, iar cei aflați în cuplu vor dori să-și diversifice viața. Este un moment oportun pentru a călători împreună cu persoana dragă, ambii veți obține o mulțime de emoții pozitive și impresii vii.

Fecioară

În iunie se creează condiții excelente pentru extinderea limitelor inițiativelor de afaceri și a contactelor utile. În ciuda faptului că în domeniul profesional veți acționa activ, o atmosferă pașnică nu se va putea atinge. Ar trebui să aveți răbdare și să depășiti treptat obstacolele care apar. Cei care se străduiesc pentru avansarea în carieră ar trebui să se bazeze pe competența lor în anumite probleme în această perioadă, precum și pe inițiativa personală. Multe probleme materiale pot fi rezolvate prin patronajul și sprijinul cunoștințelor influente. La capitolul relaționare, pot apărea neînțelegeri și dezacorduri, de aceea fiți mai flexibili și ascultați, și încercați să înțelegeți persoana iubită, deoarece acest lucru va ajuta la rezolvarea rapidă a conflictului. Nu uitați de educația copiilor. Interesați-vă pentru dorințele și lumea lor interioară. Poate că unele dintre ele vor necesita o execuție rapidă.

Balanță

În iunie, relațiile cu colegii și subordonații nu vor fi deloc ușoare. Afacerile dvs. pot suferi din cauza greșelilor și incompetenței altor persoane. Parțial, veți fi pregătiți pentru acest lucru, dar nu toată lumea va reuși să abordeze corect problema și să consolideze punctele vulnerabile. Comunicarea cu partenerii din alte state va dezamăgi. Disputele nerezolvate din trecut vor apărea acum, în momentul cel mai nefavorabil, ceea ce vă va forța să depuneți mult efort pentru soluționare. A doua jumătate a lunii este ideală pentru cheltuielile financiare și cumpărăturile mari. În viața privată poate fi afectat echilibrul familial din cauza ritmului de lucru încărcat, problemelor cotidiene nesoluționate sau disputelor în legătură cu proprietatea personală, imobiliară. Toate aceste dificultăți pot fi depășite, cele mai bune ajutoare fiind umorul, glumele și dispoziția de joc.

Scorpion

Mențineți optimismul și buna dispoziție, și nu pierdeți timpul cu problemele altor persoane atunci când propriile întrebări necesită soluționare. Posibil că partenerii de afaceri vă vor forța să vă faceți griji, de aceea, în timp util luați în considerare dorințele părților interesate. Cea mai bună strategie pentru luna iunie este încetinirea, lucrul lent, cu atenție. La locul de muncă bazați-vă pe intuiție, nu ignorați semnele pe care vi le trimite destinul, pentru că acestea vor fi de ajutor la soluționarea multor sarcini dificile. În cazul în care doriți să schimbați jobul, gândiți-vă dacă aveți suficientă putere pentru noi începuturi. Mizați doar pe voi înșivă și nu căutați sprijin de la alții care nu vă pot aprecia ideile. În viața privată, situația financiară precară va provoca conflicte constante cu partenerul de viață. Va trebui să decideți singuri ce este mai important – dragostea sau banii. Nu renunțați, puteți găsi o cale de ieșire din orice situație.

Săgetător

Datorită minții agere, acum veți putea evalua cu exactitate orice situație și răspunde corect la ea. Va trebui să fiți foarte atent la informațiile primite, să verificați documentele și cuvintele cu atenție înainte de a le folosi în realizarea planurilor de viitor sau a dezvolta noi proiecte. Relațiile deja dificile cu partenerii se pot agrava în iunie. O piedică va fi o proprietate valoroasă. Rezolvarea rapidă a acestei probleme nu va fi posibilă, dar totuși un compromis este posibil, la care puteți ajunge doar după ceva timp. În iunie, nativii semnului care au un job, s-ar putea să fie supuși unor critici dure, la care nu este recomandat să răspundă agresiv. Cu toate acestea, această lună este mai potrivită pentru recreere decât pentru muncă activă. Dacă inima dvs. este liberă, atunci în iunie vă așteaptă o poveste de dragoste de vacanță. Cei aflați deja într-o relație au o mare oportunitate de a corecta greșelile trecutului.

Capricorn

Iunie este un moment extrem de favorabil pentru formare, pentru a dobândi noi cunoștințe și experiență. Asumați-vă ce puteți face și acționați cu prudență, nu are rost să construiți himere. O bună tactică și pragmatism vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Dacă este necesar, folosiți vechile contacte utile. Datorită lor, puteți să vă schimbați în mod cardinal destinul. La locul de muncă volumul de luru din această lună este extrem de mare și veți putea face față acestuia numai prin căutarea mișcărilor non-standard și a metodelor simplificate de soluționare a problemelor. Situația se va dezvolta favorabil dacă veți manifesta perseverență și sârguință. Viața conjugală este departe de a fi ideală. Pot apărea conflicte din nimic, de aceea ar trebui să fiți mai toleranți, în măsură de a ceda și a merge la compromis. Acest lucru va ajuta la păstrarea unității și a armoniei cuplului dvs.

Vărsător

După munca asiduă în lunile anterioare, în iunie veți culege beneficiile. Proiectele finalizate vor începe să genereze venituri, noi oportunități și perspective vor apărea la orizont. O atenție maximă la detalii ar trebui să manifeste cei a căror activitate este direct legată de bani: brokerii, angajații băncii, contabilii. Astrele nu recomandă să luați o sumă mare de credit în această lună, în caz că totuși vă decideți, acesta trebuie luat cu mare grijă. Iunie este momentul în care emoțiile trebuie să fie subordonate minții, în caz de conflict, nu vă leneviți să sortați toți factorii „pe rafturi”. În ce privește viața personală, nativii aflați în cuplu de multă vreme, atrele sfătuiesc să plece într-o călătorie comună cu persoana iubită sau să petreacă câteva zile într-un loc retras.  În a doua jumătate a lunii, nativii care sunt în căutarea jumătății, îi așteaptă o cunoștință romantică și promițătoare.

Pești

În iunie, preferați mai degrabă intimitatea și liniștea, decât comunicarea activă și companiile zgomotoase. Aveți multe oportunități diferite și nu va fi ușor să faceți o alegere. În cazul în care veți lua o decizie finală, ghidați-vă de propriile interese, iar în situații dificile bazați-vă pe intuiție, acum ea vă va spune calea corectă. Pe plan profesional, nu lăsați dificultățile și apatia să fie mai puternice decât dvs., amintiți-vă că o stare de spirit pozitivă și calmă este uneori cel mai bun mijloc de a obține victoria. În viața personală, nu vă fie frică de senzații și experiențe noi. O nouă cunoștință se va întâmpla foarte neașteptat. Nativii în cuplu vor putea determina ce așteaptă de la partener și de la relații în general. Încercați să găsiți un compromis cu pagube minime pentru interesele personale ale fiecăruia.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Vezi și Sergiu Iordachi: „În iunie urmează 6 evenimente astrale semnificative”. Ce schimbări ne rezervă fenomenele