La semifinala live a concursului „Românii au Talent”, s-a remarcat și un grup de dansatoare din Republica Moldova. Tinerele fac parte din Free Dance Moldova, iar show-ul lor a stârnit admirație și uimire în același timp.

Conștiente de faptul că la un astfel de concurs este apreciat întâi de toate show-ul, tinerele și-au construit un număr artistic absolut impresionant. Inițial, au ieșit pe scenă îmbrăcate în costume de meduze. Nimeni nu intuia că după câteva scene de dans, meduzele aveau să renunțe la costume și să evolueze cu un număr de dans absolut incendiar.

După ce și-au lăsat costumele, fetele au executat un dans burlesque, plin de mișcări senzuale, astfel că partea masculină a juriului s-a simțit pe alocuri incomod. Mișcările tinerelor au fost concepute de către Larisa Furnica – Coregraf Maestru de Balet.

dans

Free Dance s-a format în 1995, iar până în prezent a avut spectacole în mai multe țări din Europa. Participarea la Românii au Talent reprezintă pentru fete o oportunitate de a fi văzute și apreciate peste Prut, dorindu-și să cucerească publicul de aici și să bucure românii cu spectacolele lor fascinante de dans.

Vedeți și voi evoluția lor:

Foto: Facebook.com, captură video