În 28 mai, începând cu ora 15.00, la Teatru de Vară din Chișinău, va avea loc cel mai inedit eveniment al primăverii: Magic Day! Va fi un o zi plină de bucurie, culoare și magie, dedicată celor mici, dar și celor mari, deopotrivă.

Invitatul special al evenimentului va fi nimeni altul decât cunoscutul Magician Robert Tudor! Acesta va veni din Romania cu un spectacol de magie plin de umor și trucuri uimitoare! Finala concursului Românii au Talent – sezonul 5, Vocea Romaniei Junior în calitate de prezentator sau spectacolul Focus Pocus de la Chișinău din 2016, sunt doar câteva dintre show-urile care l-au facut celebru pe Robert Tudor.

Vezi invitația lui Robert Tudor:
Programul evenimentului va cuprinde mai multe momente interesante:

● BUBBLE UP – un super show cu bule de săpun
● MAGIC LAB – laboratorul unde știinta devine distracție
● Momente de magie cu magicieni
● Desene pe apă – te lasă uimit cât de magic arată culorile pe apă
● Căsuța Magicianului – locul unde copii vor învăța, gratuit, cum se fac trucurile de magie
● Magic Mirror – oglinda magică pentru amintiri de neuitat

Pe întreg teritoriu al Teatrului de Vară vor fi organizate locuri de relaxare pline cu delicii dulci, spații de joacă pentru copii și multe concursuri distractive.

„Magia înseamnă mai mult decât niște trucuri, înseamnă o depășire a limitei dintre imaginar și real, iar cel mai important este ca după spectacolul de magie, oamenii să rămână cu sufletul plin, bateriile încărcate și cu zâmbetul pe buze.” spune Magicianul Robert Tudor.

Nu uita să iei cu tine buna dispoziție, să-i iei pe cei dragi și haide să petrecem împreună o zi magică! Ne vedem la Magic Day!

Bilete online găsiți pe iticket și la numărul de telefon 078 886 033.

disclaimer Arta si cultura