Interpretul Ilie Maxian dezvăluie că a avut o copilărie dificilă. „Sunt dintr-o familie săracă, părinții nu aveau posibilitatea să investească în mine pentru a merge la facultate. Trebuia să mă ocup de vaci în schimbul unui borcan cu lapte”, relatat artistul, în cadrul emisiunii „Întrebări și Răspunsuri” cu Ala Zasmenco.

Ilie Maxian este originar din Florești. Acesta s-a născut în anul 1983:

„Sunt dintr-o familie săracă, sărmanii părinți nu aveau de unde să investească în mine bani grei, pentru a face măcar o facultate. Muncesc de la vreo 14 ani, în toate domeniile am încercat. Din start târâiam cotileți pe la construcții. Apoi alergam pe la benzinării să le pun oamenilor combustibil în rezervor, îmi dădeau câte 10 – 25 de bani. Dacă îmi dădeau 25 – eram fericit tare, pe acele timpuri, ziua de lucru era 5-10 lei, iar eu câștigam 17”.

Bărbatul spune că a păscut și vaci, în schimbul unui borcan cu lapte:

„Mă duceam cu vacile pentru un borcan cu lapte. De mic copil nu îl iubesc, dar îl iubea mama și stăteam toată ziua cu vacile. Mama e în țară la moment”.

Ilie Maxian povestește că se împacă bine cu sora sa:

„Sora lucrează la poliție, la Comisariatul din Florești, în 2-3 ani iese la pensie deja. Suntem în relații foarte bune, îmi este și nașă”.

Distribuie articolul: