În timp ce unele zodii economisesc aproape fiecare bănuț pe care îl au, există altele care cheltuiesc imediat totul. Capricornii și Fecioarele sunt foarte calculați și atenți în privința finanțelor. Iată care sunt semnele zodiacale care obișnuiesc să arunce cu banii.

economica.net

Balanță

Balanțele preferă să trăiască la intensitate maximă fiecare zi a vieții lor. Conduse de planeta Venus, nativii sunt mereu la curent cu ultimele tendințe. Aceste semne recunosc, cu ușurință, lucrurile de calitate și nu au o problemă în a se convinge că ar trebui să le și dețină. Doar că Balanțele fac multe „investiții bune”. Astrologic, a doua casă a veniturilor și finanțelor este condusă de Venus, planeta acțiunii și a agresivității. În ciuda comportamentului lor calm și echilibrat, Nativii pot trăi periculos când vine vorba de fluxul lor de numerar. „Trebuie să cheltui bani pentru a face bani”, este deviza acestor semne, scrie a1.ro

Pești

Conduși de planeta Jupiter, Peștii urmăresc întotdeauna tendințele temporare și a experiențelor semnificative. Aceste semne știu că viața este dificilă și că, uneori, cea mai ușoară soluție pentru o zi proastă este terapia la… shopping. La fel ca Balanțele, sectorul financiar al Peștilor este condus de Marte. Nativii sunt entuziasmați atât de valorile lor, cât și de bunurile lor și, dacă nu sunt atenți, pot cheltui întregul cont de economii.

people.com

Săgetător

Săgetătorul este visătorul suprem al zodiacului. Condus de Jupiter, nativii adoră să cheltuiască banii pe lucruri care le vor stimula mintea. În ciuda fanteziilor lor, a doua casă de finanțe a acestor semne zodiacale este condusă de responsabilul Saturn. Deci, mai mult decât la celelalte semne extravagante, securitatea Săgetătorului este întotdeauna o prioritate. Aceasta face parte din ceea ce îi face pe Nativi atât de ambițioși: le place să câștige bani pentru a-i cheltui.

Sursa a1.ro

Distribuie articolul: