Într-un interviu recent pentru public, Gina Pistol a răspuns sincer despre problemele de sănătate, plecarea de la televiziune și despre reacția pe care a avut-o Smiley, scrie viva.ro.

 

Întrebată care este secretul ei pentru public, de ce oamenii o iubesc atât de mult, ea a spus:

„Cred că oamenii mă simpatizează pentru că sunt autentică. Nu încerc să par altceva decât ceea ce sunt cu adevărat. Am fost întotdeauna sinceră cu oamenii și cred că asta mă face plăcută în ochii lor. Nu știu dacă se datorează simțului meu al umorului sau faptului că arăt și partea mea sensibilă. Încerc întotdeauna să le transmit oamenilor cine sunt cu adevărat, cu toate bunele și relele mele. Nimeni nu este perfect, și recunosc că și eu am zile în care pot părea mai puțin simpatică, dar și acele momente le accept cu deschidere.”

În ceea ce ține de starea de sănătate, probleme și sindromul de care a suferi, Gina a povestit:

Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine.