Ludmila Șevciuc este tânăra de 26 de ani care a adus nenumărate premii pentru Republica Moldova la competițiile de scrimă. A dus faima țării noastre alături de  fetele din Națională a Moldovei, iar acum este timpul ca noi să o ajutăm. 

În anul 2014 Ludmila a fost diognosticată cu leucemie. După lungi ședințe de chimioterapie şi tratament dureros, boala a intrat în remisie, dar din păcate în mai 2018,  boala a recidivat într-o formă mai agresivă, iar acum singura soluție este cea de transplant de măduvă osoasă.

O astfel de procedură nu se poate de realizat în Republica Moldova însă părinții Ludmilei au găsit o clinică în Turcia, care le-a dat o speranță ca fiica lor să fie salvată.

Tratamentul este unul costisitor și constă în teste de sânge, biopsie, chimioterapie, sânge pentru compatibilitate şi transplantul de măduvă osoasă, care se ridică la 120.000 de dolari, sumă de care familia tinerei nu dispune.

Părinții tinerii apelează la oamenii cu suflet mare care pot să doneze pentru ca fiica lor să fie salvată. Puteți să o contactați pe Ludmila pe pagina sa facebook. 

Puteți dona pe platforma: gofundme

Și la următoarele conturi bancare.

Ne-a făcut mândri cu rezultatele ei, acum este timpul să o răsplătim.

Distribuie articolul: