După ce a înțeles că în viață nu există limite și bariere peste care nu poți trece, Ellene Mocrii a decis că va imortaliza fiecare imbold și motivație personală într-un blog dedicat persoanelor care luptă pentru a obține liniștea interioară și starea de bine. Pe lângă experiențele extraordinare din lupta sa cu cancerul, Elena a povestit recent cum îi dă putere și inspirație natura, și anume marea.

Primul interviu cu Ellene Mocrii, după ce a învins cancerul (Video)

marea-1„Marea.. prezentă în vise, în dorințe ori de câte ori doream să fug și să mă ascund, una din cele mai mari iubiri ale inimii mele.. marea. Anume ei îi simțeam lipsa cel mai acut în timpul și după tratament. Nu am stat mult pe gânduri unde merg, când am primit permisiunea de la medic că pot pleca din țară. În câteva ore eram acolo, pe malul ei, m-a primit atât de liniștită și calmă.

În drum spre mare am primit confirmarea că sunt perfect sănătoasă. Ironia sorții, anume atunci am început a plînge, a mulțumi încă o dată corpului meu și universului că au fost alături de mine și au muncit atât de mult, poate uneori mai mult decât mine ca eu să fiu bine, din nou.

În ziua cu numărul doi am hotărât, mă duc să-mi pun greutățile de pe suflet, regretele pe valuri și să le trimit în larg pe mare. De parcă ar fi știut regina mea, ce aveam de gând să fac. Mă întâlni agitată, își nimicea valurile de țărm.. precum și eu trebuia să-mi nimicesc regretele..

-Îți mulțumesc că ai venit, îți mulțumesc că ai plecat. Îți mulțumesc că mi-ai adus aripile înapoi. Independența, conexiunea la oxigen, dreptul de a fi din nou eu. Și nu mă înțelege greșit nu te fac pe tine vinovată de ceea ce s-a întâmplat, din contra îți mulțumesc, eu am fost prea lașă. De una singură mi-am pus aceste limite însă tot de una singura nu am putut să mă eliberez de ele. A trebuit să vii tu, încercarea vieții mele ca să mă trezești și să mă impui să-mi cos aripile din nou și să scap de orice stereotip și să învăț să las să plece oameni din viața mea. Iar pe alții să-i primesc cu drag. Să învăț că nimănui nu-i aparțin și ca nimeni în lume nu îmi aparține.”

Continuarea articolului pe ElleneMocrii.com