Potrivit publicației zerkalo.cc, Ludmila Putina ar fi explicat de ce a divorțat de fostul său soț, președintele rus, Vladimir Putin. Aceasta ar fi recunoscut că bărbatul a fost un „tiran” care nu ținea cont de dorințele ei și își bătea joc de ea.

Fosta soție a președintelui Vladimir Putin, Ludmila, fostă Putina, în prezent Ocheretnaya, ar fi dezvăluit că viața cu acesta a fost un coșmar. Potrivit zerkalo.cc, a cărei sursă primară a fost politeka.net, Ludmila ar fi acordat un interviu în care a dezvăluit detalii uluitoare despre căsnicia cu Vladimir Putin. „M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar cu cât deveneam mai apropiați cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice „tiran”. Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa. Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură”, ar fi povestit femeia.

Aceasta ar mai fi dezvăluit că a încercat de mai multe ori să înainteze un divorț, dar pentru ai fi „închisă gura”, femeia era imediat internată într-o clinică de psihiatrie.

„Am trecut prin toate cercurile iadului… Droguri, substanțe psihotrope, umilințe. Eram deseori sechestrată în izolator și nu vedeam lumina zilei, nu vedeam oamenii. Dintr-o femeie puternică și sigură pe sine m-am transformat într-o umbră. Eram de acord să fac orice, doar să ies de acolo.”, ar fi povestit Ludmila.

Mariajul lor a durat 31 de ani, cei doi având împreună doi copii: Ekaterina și Marina Putina. La un an după divorțul Ludmilei de Vladimir Putin, în anul 2015, aceasta s-a căsătorit cu Artur Ocheretniy, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Centrul Internațional La Strada este fondatorul, proprietarul și gestionarul serviciului Telefonul de Încredere pentru Femei și Fete 0 8008 8008. Acest serviciu a fost creat și funcționează pentru a ajuta și a oferi sprijin și suport femeilor și fetelor din Republica Moldova, care se confruntă cu violența în familie sau au devenit victime ale unui abuz sexual.

Foto: Google.com

Vezi și: Fosta soție a președintelui Putin, surprinsă alături de un businessman mai tânăr cu 20 de ani (FOTO)